Millest värskest Pere ja Kodu numbrist veel lugeda saad, vaata SIIT!

Kolme väikese lapse vanemad Kristiina ja Rivo teavad täpselt, millest räägivad. Nüüd, kui peres on kolm last, on seksielu põhimärksõna leidlikkus. “Enne lapsi oli kerge millal iganes mehele külje alla pugeda ning seksiks aega võtta, veidike kudrutada ja mõnuleda. Nüüd, kui seksiks on vaid viiv ja leppida tuleb kohaga, mis parasjagu on, tuleb fantaasia tööle panna. See on omamoodi toregi, sest pead hoidma meeled pidevalt erksad, et võimaluse tekkides hetke kasutada. Sellele aitavad kaasa ka siivutu sisuga sõnumid päeva jooksul,” muigab Kristiina.

“Pärast kolmanda lapse sündi oleme avastanud, et meie elutoa diivan on üks paremaid kohti, kus teineteist nautida – ajal, mil lapsed on hõivanud ööuneks magamistoa. Oleme õppinud nautima kiiret seksi: kui sul on vaid kümme minutit päevas, mil mehega kahekesi olla, võtad sellest maksimumi. 

Siin on põhjalikud soovitused nii spetsialistidelt kui Kristiina ja Rivo enda kogemuste põhjal koostatud nõuanded paaridele, kelle suhtest pärast laste sündi intiimus kadumas: