On palju lapsi, kes on tublid, iseseisvad ja ettevõtlikud ning sisustavad oma päevad kvaliteetselt. Ent kindlasti on väga palju neid, kes linnakorteris ülearu pikki tunde jäävad ekraanide ette, korralikult ei toitu ja tööl olevad vanemad muretsema panevad. Viimastel aastatel on õnneks järjest kasvanud linnalaagrite valik, kus lapsed on valvatud, saavad osa erinevatest programmidest, huvitavaid tegevusi ja sooja sööki. Laagrite pikkus varieerub  kolmest viie päevani, ent on ka kohti, kuhu lapse saab vaid ühe päeva kaupa kohale viia.

Mõttekoht:
1) Kas panna laps kodulähedasse laagrisse, et tal oleks mugav ise minna ja tulla? Sageli algavad laagrid alles 9.00 või 10.00.
2) Kas valida huvipakkuva teema järgi? Tegelikult on laager hea võimalus proovida uusi hobisid ja tegevusi - purjetamine, surfamine, tennis, kokandus vms. Võibolla saab sellest alguse lapse sügav huvi antud teema osas?
3) Kas panna laps sinna, kuhu lähevad ka mõned sõbrad?
4) Loomulikult ei saa kõrvale jätta ka laagri maksumust. NB! Mitmel laagril on varasem registreerimine soodsam!

Hea ülevaade Tallinnas ja Tallinna läheduses toimuvatest linnalaagritest:
http://www.kuhuminnalastega.ee/linnalaagrid-suvel-2018/

Olen Mai, mul on kaks väikest last (5 ja 6,5 aastane), kellega külastan aeg-ajalt pisikeste lastega vanematele mõeldud kohti - eelkõige mängutubasid, lastenurgaga söögikohti ja mänguväljakuid; aga ka muuseume, teemaparke, teatreid, kinosid ja ujulaid. Jagan teiega oma mõtteid, kuhu on lastega lihtne ja tore minna ja mis eeldused täidetud olla võiksid. Piilu ka minu portaali http://www.kuhuminnalastega.ee/