Kas teadsid, et isegi kui gluteeni­talumatus pole sinu jaoks teema, siis tänapäevane nisu on siiski niivõrd töödeldud, et muudab sind ikka paksuks suhkruhaigeks nisusõltlaseks?

Kas teadsid, et isegi kui ostad oma lastele kõige liharikkamaid või e-vabu vinkusid, sisaldavad need ikka kantserogeenseid ühendeid? Ja kas teadsid, et see on teaduslikult tõestatud?

Kas teadsid, et kosmeetikatoodetes kasutatakse säilitusainena parabeene, mille ühendeid on leitud nii verest, rinnapiimast kui ka rinna­vähihaigete rinnakoest? Kas sa ikka määrisid neid eile õhtul omale näkku?

Kas teadsid, et kui ostad apteegist D-vitamiini – sest eestlased on ju kõik kroonilises defitsiidis –, võib selles tabletikeses olla nii palju kahjulikke lisaaineid, mis nullivad kogu saadava kasu?

Kas teadsid, et paljud plastkarbid hakkavad temperatuuri tõustes, näiteks nõudepesu­masinas, eritama mürgiseid ühendeid ning sina ja su lapsed sööte need endale lihtsalt sisse?

Kas teadsid, et su lapse aju on mobiiltelefoni kiirgusele palju vastuvõtlikum kui sinu oma?

Tunnen, et pea läheb sellest info-virvarrist lõhki. Isegi kui ma ei otsi, saan ikka pidevalt uut teavet, mis sunnib mind seni hästi toiminud paradigmasid muutma. Isegi kui ma seda ei soovi. Kas uskuda peavoolu meditsiini või uskuda alternatiivseid allikaid, mis tuginevad esivanemate tarkusele?