Sa usud endasse

Kõik mehed võivad kinnitada, et enesekindlas naises on midagi uskumatult võluvat! Naine, kes enda välimuses ja väärtuses ei kahtle, on seksikas. Eneseusk tagab selle, et ka sinu mees sind austab ja hindab. Kuidas ta teisiti saakski? Sina ju sead talle eeskuju, kuidas oma naisesse suhtuda. Lisaks on enesekindel naine väärikas ja kohtleb hästi ka enda ümber olevaid inimesi. Õige mees peab sellest omadusest väga lugu.

Sa pole armukade

Muidugi on igasugune kadedus mehe silmis tobe, kuid just pidev armukadedus on kiireim ja tõhusaim viis suhte tapmiseks. Kui mees teab, et sa teda usaldad, tunneb ta ennast väärtusliku ja enesekindlana. Ja usaldab ka sind. Mees, kes teab, et naine on temas kindel ja toetab ka tema ideid ja ettevõtmisi on õnnelik mees, sest vastastikune toetus pole suhtes sugugi nii tavapärane. Õnnelik mees hoiab ka sind õnnelikuna, ta tahab sinu heaks pingutada ja teab, et võite rasketel aegadel teineteisele loota.

Sa oled sümpaatne

Teiste inimeste mõistmiseks peab olema valmis neid ka kuulama ja seda päriselt. Kuulama, et teist mõista, mitte aga selleks, et midagi suvalist vastata või kannatamatult oma rääkimiskorda oodata. Suhtlemine ongi see kuldne võti eluterve suhteni. Lõpeta iga asja pärast näägutamine ja ürita vahetevahel ka teiste inimeste vaatenurka mõista. Kellelegi ei meeldi virisev naine, aga hooliv ja toetav naine on meeste silmis vägagi hinnas! Mees, kes tunneb, et naine teda mõistab, annab endast parima, et ka ise oma kaasale alati olemas olla.

Sa väljendad oma soove selgelt

Sa ei saa oma mehe peale vimma pidada, et miks ta kohe üldse sind ei mõista, kui sa tegelikult mehega oma mõtteid ju ei jaga. Või sa teed seda, aga keerutades ja vihjates ning lootes, et mees loeb su soove ja tujusid ridade vahelt. Mehed kas ei oska seda, või tõlgendavad sinu vihjeid valesti. Otsekohesus ja ausus hoiab suhtes ära hulga soovimatuid arusaamatusi ja nääklemisi.

Oskad vahetevahel enda üle nalja heita

Me keegi ei tea kõike ja vahetevahel mõne rumalusega hakkama saades või midagi sassi ajades päästab enda üle naermine sind piinlikust olukorrast välja! Su mees armastab su naeru ja mõistvat huumorit, selles võid kindel olla. Oskus pea igas asjas positiivset näha, võlub sinu meest rohkem, kui perfektne meik ja maniküür või viimseni korras toad.

Iga mees on erinev, kuid enamasti on suhtes olevad mehed õnnelikud siis, kui nad saavad oma naisega koos olles end tõelise mehena tunda ja olla ilma hirmuta nemad ise, sest ei pea sinu reaktsioone kartma.

Need omadused, mis teie vahel nii armastuse kui sõpruse lõid, on teis siiani olemas. Need tuleb vaid üles leida, tolmust puhtaks kloppida ja aukohale tõsta.

Allikas: familyshare.com