Lahe Koolipäev on mitte lihtsalt konverents, vaid kohtumispaik noortele, kes soovivad mõelda suurelt, seada kõrgeid eesmärke ja teha oma unistused teoks. Konverentsil saad kuulda lugusid inimestest, kes on alustanud oma teekonda nullist ja jõudnud tänaseks oma valdkonna tippu.

Konverentsil osalenud noored on ise öelnud, et nad ei oskakski midagi paremat tahta ning tõdevad, et konverents oli vinge. Üks osaleja kirjutab tagasiside vormis: “Tundsin ennast oodatuna. Ülesehitus oli üle mõistuse vinge ja ma ei kujutanud ettegi, et see nii suur on. Läbiviimine ja korraldus oli ka väga äge“. Konverentsil osalenud noor kiidab oma tagasisides konverentsi korraldusmeeskonda, et nad olid kõik kogu konverentsi aeg hea tujuga, sõbralikud ning ei olnud üldse närvis.

Konverentsi meeskond rõhutab mitmeid olulisi põhjuseid, miks igal noorel tasuks sel aastal osaleda. Esiteks, konverentsil avaneb võimalus tutvuda paljude uute inimestega, potentsiaalsete sõprade, mentorite ja tulevaste koostööpartneritega. Lisaks sellele arendatakse olulisi eluoskusi nagu suhtlemine, enesejuhtimine, ajaplaneerimine ning võime tegutseda grupis või ootamatutes olukordades. Konverents avardab mõttemaailma läbi huvitavate esinejate kuulamise ning nende teemade arutelu eakaaslastega. Lisaks võib konverentsil osalemine avada ootamatuid uksi tuleviku võimalustele, olgu selleks praktikakohad, edasiõppimise võimalused nii Eestis kui välismaal või uued karjäärivõimalused.

Mida oodata tänavu aasta konverentsilt?

Sel aastal toimub Lahe Koolipäev 9. novembril Tallinna südames, Alexela Kontserdimajas. Konverentsi teema sel aastal on “Kuidas oma elu juhtida?“. Oma kogemusi on tulnud jagama paljud tipptegijad erinevatest valdkondadest, kellega vaatleme temaatikaid - kuidas nemad on oma elus vastutust võtnud ning millisel hetkel nemad teadlikuks said ja et selle mõistmine on võluvõti elu parendamisel. Millised on olnud peamised takistused ja väljakutsed, mida nemad oma aastate jooksul mõistnud on ning millised tähelepanekud aitaksid ka meie tänaseid noori oma arengus kiiremini edasi liikuda?

Kuidas osaleda konverentsil?

Liitumine Lahe Koolipäevaga on lihtne - külasta meie veebilehte www.lahekoolipaev.ee ja registreeri ennast juba täna! Kogu päeva pileti hind on 54€+KM ning see sisaldab osaleja transporti kodukohast konverentsile ja tagasi, hommiku-, lõuna- ja õhtusööki ning vahepalasid, vajalikke materjale ja meeneid sisaldavat konverentsikotti koos sisuka osalejaraamatuga, läbimõeldud ja sisukat noortekonverentsi programmi ning mitmeid üllatusi ja loomulikult palju uusi tutvusi nii teiste noorte kui ka väga ägedate partnerite seas.

Konverentsi üritusega Facebookis saab tutvuda lingil bit.ly/lahekoolipaev ning registeerida saab kodulehel lahekoolipaev.ee.