Arlet Levandi

Etenduse raames ilmub Unibet Arena lavale maagiline järvejää ning laval astuvad hinnatud treeneri Anna Levandi käe all üles iluuisutajad Arlet Levandi ja Stefania Zagorovskaja, kes on etenduses kehastunud Virmalisteks. „Virmalised on müstilised tegelased, kes käivad Leiutajatekülas kord aastas, kindlasti just jõulupäeval. Virmalistel on tekkinud Leiutajateküla algusest saati traditsioon jõulupäeval järvejääl uisutada,“ kirjeldab Virmaliste tegelaskujusid lavastuse kusntnik Iir Hermeliin. Selles kõiges on aga omajagu võlukunsti. „Taevas teadupärast ei saa uisutada. Uisutada aga meeldib Virmalistele väga. Ja seda iga-aastast uisu-valgusetendust ootavad Leiutajateküla elanikud terve aasta väga,“ lisab kunstnik.

Kunstniku joonistatud Virmaliste kostüümid etendusel

Osta kohe parimad kohad Piletitaskust ning tule vaata oma silmaga, sest tegemist on erakordse lavamängu ja -etendusega, aasta suurima kogupereelamusega, mis pakub põnevust igas vanuses vaatajale.

„Lotte ja kadunud jõuluvana“ teksti autoriks on legendaarne Janno Põldma, muusika on kirjutanud Priit Pajusaar ning muusikale teksti Leelo Tungal, kunstnikeks Heiki Ernits ja Iir Hermeliin.

Lavastajaks Ain Mäeots (Vanemuine). Koreograaf on Alice Aleksandridi.

Osades: Gerli Padar-Parmas, Camilla Miranda Parmas, Jaanus Tepomees, Hardo Adamson, Mait Malmsten (Draamateater), Sepo Seeman, Ott Lepland, Piret Krumm, Veikko Täär, Ragne Pekarev (Vanemuine), Tiit Sukk (Draamateater), Ott Raidmets (Endla Teater), Nele-Liis Vaiksoo, Priit Volmer (RO Estonia), Märt Jakobson, Lauri Liiv, René Soom (RO Estonia), Liisa Pajusaar, Wanda-Helene Ollep, Mattias Metsalu ja paljud teised.

Laval astuvad üles orkester Siim Ailma dirigeerimisel ja ETV Lastekoor Aarne Saluveeri juhendamisel.

Lotte etendused toimuvad:
8. detsembril kell 11
8. detsembril kell 18
9. detsembril kell 12
9. detsembril kell 17
10. detsembril kell 12

Jaga
Kommentaarid