Ramirendi töötajad hindavad oma organisatsiooni kultuuri ja juhtimist kõrgelt, tunnevad end väärtustatuna ning soovitaksid oma tööandjat ka teistele.

Eestis töötab Ramirendis pea 250 inimest ning positsioone on väga erinevaid - klienditeenindajatest, autojuhtidest ja mehhaanikutest kuni administratsiooni tippspetsialistideni. Selleks, et kõikidel positsioonidel ja erinevates asukohtades töötajad tunneksid end osana organisatsioonist, oleksid motiveeritud ning uhked oma töökoha üle, keskendub Ramirent pidevalt organisatsioonikultuuri arendamisele. Meie jaoks on olulised järgmised teemad:

  • Usaldus ja austus: suurepärane töökoht arendab usaldust kollektiivis ning juhtkonna ja personali vahel. Kui usaldus on olemas, sujub koostöö hästi ja inimesed tunnevad end väärtustatuna.

  • Positiivne töökultuur: silmapaistvas töökohas on positiivne ja kaasav kultuur. Ramirendis julgustame töötajaid tööl jääma iseendaks ja austame mitmekesisust. Just inimesed on ettevõtte põhiväärtuseks ja loovad ühtselt töötava meeskonna.

  • Meeskonnatunne: Ühtse meekonnana tegutsedes, olgu selleks siis igapäevased tööülesanded, sammude lugemine heategevuslikul eesmärgil või äriliste eesmärkide täitmine, on tulemused paremad ja jõutakse rohkem. Meil on kollektiiv ühtne ja kokkuhoidev.

  • Töö- ja eraelu tasakaal: töö ja isikliku elu tasakaalus hoidmine on ülioluline. Ramirent on peresõbralik ettevõte kaasates ettevõtte tegemistesse ka töötajate perekonnaliikmeid. Töö ja eraelu eraldamise asemel soodustame tasakaalu ja see toob kaasa õnnelikumad töötajad.

  • Professionaalne areng: Ramirent investeerib pidevalt töötajate arengusse. Igal aastal saavad töötajad osaleda koolitustel ning pidevat arengut soodustab ka igapäevatöö mitmekesisus.

  • Tunnustus: tunnustamine aitab töötajatel tunda oma töö olulisust ja kasvatab pühendumust. Olgu selleks lihtne „aitäh“ või ametlik autasu, töötajate pingutuste tunnustamine on väga oluline. Ja seda nii inimeste juhtimisel kui kolleegide puhul omavahel.

  • Õiglane tasu: Konkurentsivõimelised palgad ja pakutavad hüved näitavad, et väärtustame oma töötajaid. Õiglane töötasu on töötajate rahulolu aluseks ning seda Ramirendis arvestame.

  • Füüsiline keskkond: mugav ja hästi kujundatud tööruum aitab kaasa üldisele heaolule. Ergonoomiline mööbel, piisav valgus ja meeldiv ümbrus on olulised igale inimesele. Samuti on meie juures tagatud kvaliteetsed töörõivad, et tagada töötajatele korrektne välimus ning mugav ja turvaline töökeskkond.

  • Vaimne keskkond: Ramirent on paindlik tööandja, kus pakutakse erinevaid hüvesid ning vaimse ja füüsilise tervise pakette. Vahetu sõbralik suhtlemine ning üksteise märkamine toetab usalduslikku ning positiivset õhkkonda. Lisaks viime igal aastal läbi ka vaimse tervise teemalisi koolitusi, et tõsta töötajate teadlikkust ja ennetada läbipõlemist, stressi jm muresid.

  • Tugev juhtimine: Läbipaistev suhtlus, empaatiavõime ja selge visioon loovad ettevõttes positiivse juhtimiskultuuri.

Great Place To Work® on üleilmne sertifitseerimiskava, mis tunnustab ettevõtteid positiivse ja usaldusel põhineva töökultuuri eest. GPTW-mudeli järgi toetub hea töökoht viiele sambale: usaldusväärsus, austus, õiglus, meeskonnavaim ja uhkus. Sellesisulisi saavutusi mõõdetakse töökultuuri ja -õhkkonna põhjaliku hindamise kaudu. Sertifitseerimine toimub usaldusindeksil põhineva Trust Index©-küsitluse alusel, millega hinnatakse tööõhkkonda kokku 15 kriteeriumi põhjal. Ramirent sai parimad tulemused sõbralikkuse, usaldusväärsuse ja ametiuhkuse kategooriates.

Great Place to Work® korduva tunnustuse tulemusena saab juhtkond kinnitust, et seni astutud sammud on õiges suunas ning töötajad hindavad organisatsioonikultuuri edendamiseks tehtud samme. Samas tagab see nii praeguste kui tulevaste töötajate jaoks kindlustunde, et Ramirent arendab pidevalt töökeskkonda ja -kultuuri ning väärtustab oma töötajaid.

Jaga
Kommentaarid