Kui hooaja keskel Oldenburgiga liitudes viskas Konontšuk esimeses viies mängus parimal juhul viis punkti, siis alates 26. märtsist pole ta alla seitsme punkti toonud. Viimasest kuuest kohtumisest on 202 cm pikkune ääremängija jõudnud kahekohalise punktiarvuni viies.

Tübingeni vastu oli Konontšuk algviisikus, mängis 22 minutit, viskas 10 punkti (kahesed 4-st 3, kolmesed 6-st 1, vabavisked 2-st 1), võttis 5 lauapalli ja andis 2 söötu. Tema väljakul oldud aja jooksul jäi Oldenburg 10 punktiga plussi. Oldenburgi resultatiivseim oli 20 punktiga Geno Crandall, 18 punkti lisas Ebuka Izundu.

Viimasest üheksast kohtumisest seitse võitnud Oldenburg on 17 võidu ja 15 kaotusega üheksandal kohal. Bundesligas kasutatakse NBA ja Euroliiga eeskujul play-in turniiri, kus mängivad põhiturniiri 7.-10. koha omanikud, kes selgitavad välja seitsmenda ja kaheksanda asetuse omanikud. Praeguse seisuga on Oldenburgi jaoks play-in turniirile pääsemine kindel.

Kristian Kullamäe koduklubi Bilbao piirdub Hispaania kõrgliigas seevastu põhiturniiriga. Laupäeval kaotati kodus tabelis viimast kohta hoidvale Palenciale 80:97. Kullamäe viskas 28 minutiga 10 punkti (kahesed 9-st 5, kolmesed 2-st 0), võttis 3 lauapalli, andis 3 söötu ja tegi 2 vaheltlõiget.

Bilbao on 13 võidu ja 19 kaotusega 11. kohal.