2. Kas tal on seljas roosad või sinised riided
Su plika ei tunne end kuidagi vähem tüdrukuna, kui paned talle jalga sinised sipukad ja su poeg ei "hakka geiks", kui talle roosade paeladega mütsi pähe seod. Kuni see on kuiv, puhas ja mugav, on tal täiesti ükskõik.

3. Kuidas sa sünnitasid
Kui ta on terve ja rõõmus laps, pole tal sooja ega külma sellest, et kasutasid sünnituse ajal valuvaigisteid või ta tuli siia ilma keisrilõike abil. Mis vahet sel enam on, ta on kohal, ta on terve ja teil on kõik hästi!

4. Kuidas sa pildile jääd
Kõige ägedamad pildid on need, kus kõik pereliikmed vaatavad erinevates suundades, sul on natuke piima pluusile tilkunud, laps on veidike ehmunud olekuga ning keegi ei poseeri üle.

5. Kas ta sööb valmistoitu või poetoitu
Laps tahab süüa ja tal on üsna ükskõik, kas see tuleb purgist või potist. Ta päris kindlasti andestab sulle, et sa talle väljas käies purgipüreed pakud.

6. Kui uhked riided tal seljas on
100 eurot pluusi eest, millest ta kasvab kahe nädalaga välja? Milleks?

7. Ta näeb sind paljana/tualetis/öösärgis
Teismelised tahaksid surra, kui oma ema sellisena näevad, kuid mudilastel pole mingit vahet, kas oled meigitud, oma parimas kleidis ja kontsadel või äsja voodist tõusnud, loppis silmaalustega ja väljaveninud öösärgis.

8. Kui palju pilte neist Facebookis on
See huvitab ainult emmet ennast ja kõiki ta sõpru, kes on sunnitud seda titepildilaadungit taluma.

9. Sul on kiire
Mis siis, et sa pead täpselt kell üks olema arsti juures, sõbrannaga kohvikus või töövestlusel. Kui laps otsustab vahetult enne minekut magama jääda, ennast või sind ära määrida, haigeks jääda, su kotist kõik asjad välja loopida, võtmed ära kaotada, telefoni märjaks lutsutada jne, siis nii ta ka teeb ja sina jääd hiljaks. Mis see tema mure on.

10. Sa pole nädal aega juukseid pesnud.
Nad ei märka mõnikord isegi seda, et nad on püksi teinud. Millest me siis veel räägime...

Allikas: Parentdish