Lõbusa ja mängulise beebisprindi võistlusdistantsiks on 5 meetrit, mis tuli lapsel läbida roomates või käpukil liikudes. Beebide pereliikmed ergutasid ja meelitasid pisikesi igal moel. Meie pildigaleriist võid leida kõiksugu põnevaid näiteid selle kohta, kuidas vanemad oma distantsi läbivaid mudilasi innustada oskavad!

Osalejad, kes olid kõik alla 1.5-aastased suhtusid võistlusesse väga loominguliselt: kes roomas nagu jaksas, kes otsustas rajal pisut pikutada, kes üldse otsa ringi keerata, mõni mudilane oli selgeks saanud vahvalt omapärase käputamise stiili, mida siis kohe ka võistlusel näidata sai, lõbu jagus kõikidele!

Pelgulinna Perekeskuse treenerid jagasid enne kauaoodatud beebisprinti vanematele nõuandeid ja soovitusi lapse roomamisele ergutamiseks ning selgitasid, miks on roomamine-käputamine lapse arengule vajalik.

OKAIDI Beebisprint 2017 kiireimaks 5m läbi sprintivaks beebiks osutusid:
I koha tulemiga Kristofer (võistleja nr.19)- ajaga 32 sekundit 16 sajandikku
II-se koha saavutas Andreas (võistleja nr.30)- ajaga 33 sekundit ja III-nda auväärse koha väike beebitüdruk Mirjam (võistleja nr.11)- ajaga 40 sekundit.
Võitjad said kaela sini-must-valge paelaga medali ja tänutäheks OKAIDI kinkekaardid.
Eelmise aasta Okaidi Beebisprint rekordit siiski purustada ei õnnestunud: 2016a., 5m läbimise aeg (kõigi aegade rekord) oli/on 18 sekundit.

-Kokku roomas 5meetrise pikkusega raja finishi 35 beebit.

-Üks beebi pidi loobuma stardist, kuna kohapealse registreerimise ajaperioodi jooksul (ca 1h) õppis ta vahepeal lihtsalt käima.

-Iga Okaidi beebisprindi vahetuse kiireim sai endale ilusa "Okaidi special" preemia.

- Võistlejate keskmine vanus oli seekord 8,5 kuud.

Tähtis pole aga mitte võit vaid osavõtt ja iga osaleja sai "oma stiilist sprindirajal hoolimata" tänutäheks Okaidi diplomi ja kõikidele pikniku külastajatele jagati värvilisi Pere ja Lapse õhupalle!

Täname osalejaid ja korraldajaid meeleoluka päeva eest! Kohtumiseni OKAIDI Beebisprindil 2018!