1. Duplo klotsid. Tean temavanuseid, kes nendega agaralt mängivad, aga minu oma vaatab võib-olla paar minutit, kuidas ma talle ehitan, lõhub siis ära ja otsib muud tegevust. Duplodest on ta huvi tundnud ainult Duplo auto vastu. Seega, panin kappi peitu ja "kingime" nad talle uuesti kui ta veidi vanem on.

2. Täheklotsid. Ta ei ole huvitatud ladumise mängudest, ammugi veel mitte tähtedest. Dekoratiivelemendina lahedad, aga pigem jalus.

3. Järelveetav ratastega koer. Ta pole vist sed sõrme otsaga ka puutunud, ehkki koerake ootab kõigi ta lemmikasjade keskel mänguasjakorvis.

4. Kõik liivakastimänguasjad peale ämbri, kühvli ja auto. Vormid, sõela ja muu võin endale jätta kui tahan.

5. Juturaamatud, kus on rohkem teksti kui pilte. Ta ei ole eriti niisama kuulaja, eelistades raamatuid kus on rohkelt pilte ja vähem teksti. Seega kõik need pikad muinasjutud ja Lindgrenid on veel ootel.

6. Soe vest. Mõtlesin, et näeb lahe välja ja eks näeb ka, aga kui on jahe, panen ma alati talle pigem jope kui hakkan toppima mitut kihti ja sinna otsa vesti...

7. Odavad õueaksessuaarid. Raiskasin mõttetult palju odavatele mütsidele-sallidele-kinnastee, mis pärast pesu kahanesid, imelikuks läksid jne. Lisaks kuhjus neid liialt. Paremini toimib: üks rannamüts, üks nokamüts, üks kevad-sügismüts ja üks talvemüts ning kõik korralikud ja kvaliteetsed.

8. Odavad jalanõud. Palju ma seda viga teinud pole, aga suveks ostsin siiski kaks paari kiirmoebrändi sandaale-tenniseid. Ei kanna ta neid, kanged-ebamugavad ja jalg higistab.

9. Lumivalged t-särgid ja body'd. Ärme isegi lasku sinna, on tobedaid asju, mida ei saa isegi sapiseep välja ja kui ka saab, pole särk ikkagi enam endine. Jäägeb pastelsete, hallide ja tumedate toonide ning mustrite juurde.

10. Paks tekk. Ta ei taha endiselt tekist midagi kuulda kui magab, isegi õhukese siputab endalt maha. Padjast ei hooli samuti, nii et kogu komplekt sai liiga vara soetatud ja seisab niisama nurgas ja kogub tolmu.

Kindlasti pole need asjad kõigi jaoks mõttetud, sest lapsed on erinevad. Aga mina mõtlen, et... ei maksa ette rutata kõigega.