Lubadus: Minu laps ei söö kananagitsaid, kalapulki ja viinereid.
Tegelikkus: Ta on hea isuga söönud nii nagitsaid kui kalapulki, eriti viimaseid. Jahuviineritest oleme siiski suutnud hoiduda, aga põhimõtteliselt 100% liha sisaldusega viinerid on siiski vahel menüüs.

Lubadus: Minu laps ei mängi kunagi telefoni või tahvelarvutiga
Tegelikkus: Ongi nii ja olen selle üle uhke! Tõsi, olen talle enda käest näidanud mõnda lauluvideot või loomapilti, samuti on ta Facetime'inud issi ja tädiga, aga seda juhtub pigem harva.

Lubadus: Ma käin lapsega igal nädalal beebikoolis, ujumas ja playdate'il
Tegelikkus: Beebikoolis käisime neli kuud, kuni tundsin, et see pole küsitud raha väärt (ammugi kuna nad tõstsid ootamatult hindu enam kui veerandi võrra). Ujumas on mu laps käinud kolm korda kui oleme spaasid külastanud ning soojamaareisil. Kõik. Mängukohtingute korraldamine näib vaatamata sellele, et emad "istuvad päevläbi lastega kodus" olevat võimatu asi, mida planeerida ja kokku leppida.

Seega... emadena, või õigemini enne kui me emaks saame ja enda meelest tohutult targad oleme, seame me endale väga palju ootusi ja ideaale. Tegelikkus osutub aga millekski hoopis muuks. Sa kohaned ja annad endast lihtsalt parima. Ja see ongi kõige olulisem. Anda endast parim, ka siis kui sisimas tead, et teed midagi, mida sa "ideaalse emana" kindlasti pigem ei teeks.