Lihtsalt parimad…

Jaapani mähkmete koostisest leiab vaid looduslikud materjalid – õrn puuvill või tselluloos ning eukalüptipuu laastud. Just sel põhjusel ei tekita need allergilisi reaktsioone. Spetsiaalne tehnoloogia võimaldab nahal hingata ning jääda alati (tõepoolest ALATI) kuivaks.

Veel üks oluline eelis – mähkme spetsiaalne absorbeeriv täitematerjal ei lähe tükki ega muutu raskeks isegi pikemaajalisel kasutamisel. Lisaks kaitseb beebi õrna nahka ärrituste eest antibakteriaalse ja hüpoallergeense absorbendi koostises olev E-vitamiin.

Jaapani mähkmed on välja töötatud beebide anatoomilisi ja füsioloogilisi iseärasusi arvestades (vastsündinud tavaliselt liiguvad vähe ja higistavad palju, suuremad lapsed - vastupidi). Neis on läbi mõeldud iga väiksemgi detail. Suurematele lastele on mõeldud mugavad püksmähkmed.

Mähkmed aitavad vältida nahal soovimatute ilmingute teket. MOONY püksikud on varustatud ainulaadse Air Silky kihiga, mis vähendab nahahõõrdumist 40%, seepärast on laps garanteeritult kaitstud higilööbe, haudumuse ja ärrituste eest ning ka allergiliste reaktsioonide tekketõenäosus on oluliselt väiksem.

Kuni pooleteise aasta vanuseni ei ole pisipõnn võimeline end ise veel kontrollima ning emad võivad neile potil käimise õpetamisest seni puhata. Jaapani tootja on hoolitsenud selle eest, et laps end neis maksimaalselt mugavalt tunneks. MOONY mähkme sisepind jääb alati kuivaks, ükskõik kui palju beebi seda ka märjata ei otsustaks. Tänu spetsiaalsetele kroogetele puusadel ja jalgade juures on surve kehale tervelt 50% väiksem.

Pooleteise kuni kolme aasta vanuses soovib laps juba iseseisvalt potil käia, kuid kahjuks tuleb õppimise käigus ikka ette väiksemaid apsakaid. Et eksimus pisipõnnil tuju ei rikuks ega paneks teda õppimisest loobuma, võib talle jalga panna Moony püksid. Lapsel on neid lihtne ära võtta ning uuesti jalga tõmmata. Kui aga peaks piinlik olukord tekkima, imavad Jaapani püksikud kõik liigse endasse ning säästavad last ebameeldivast kogemusest.

Nagu teada, ületavad Jaapani tooted paljuski Euroopa ja Ameerika tooteid. Jaapanis jumaldatakse väikesi lapsi ning ülimalt hästi väljendub taoline suhtumine just lastekaupades, sealhulgas Moony preemiumklassi mähkmetes. Ettevõte Brillante impordib mähkmeid otse Jaapanist ning tagab nende kvaliteedi ja originaalsuse. Lisaks sellele pakub ettevõte kauba TASUTA KOHALETOIMETAMIST kogu Baltikumis* (kättetoimetamise tingimused leiab kodulehelt).

Vaata lisa www.brillante.ee