See ei ole okei! Kui ta tahab, paneb ta oma käe sinna ise. See on suur asi, eriti siis, kui partner kogeb seda kõike esimest korda. Lase temal teha see samm. Kui sina oled see, kes oma käsi temast eemal hoida ei suuda, pead enne küsima kas ta on sellega nõus. ALATI!

2. Keegi ei võlgne sulle midagi

Inimesed muudavad oma meelt ja neil on selleks õigus. Isegi siis, kui ta ütleb sulle algul, et ta on nõus, võib ta hetke pärast ümber mõelda ja siis pead sa lõpetama. Jäta ta rahule ja suhtu sellesse täiesti normaalselt, mitte ära pirtsuta ja õienda ega mängi solvunut. Kindlasti ei ole normaalne paluda või sundida partnerit tegema midagi, millega ta nõus ei ole. Kui ta eemale tõmbub, on asjal lõpp!

3. Ole väga konkreetne ja selgesõnaline, kui sinu jaoks on see kõik üks lust ja lõbu

Eriti kui sul on kahtlus, et partneril võib olla huvi pikemaajaliseks suhteks. Ole lihtsalt aus. See on palju lihtsam kui hiljem, kui partner on juba kõrvuni armunud, hakata olukorda klaarima. Ja see võib väga lihtsalt juhtuda, sest intiimsed kogemused ühendavad ja liidavad ja tulisemad tunded on lihtsad tekkima. Nii et tee asi juba enne riiete seljast viskamist seljast, et kõigil oleks pilt selge. Ära tekita asjatuid lootusi!

4. Iial ei tohi tüdrukutest tagaselja halvasti rääkida

Nõmedate nimedega nimetamine, rääkimine tema kehalõhnadest või sellest, kuidas ta suudleb või vestlused teie ühistest seiklustest magamistoas jäävad ära! Seda ei tehta kunagi ega kellegagi, isegi oma parimatele sõpradele ei jagata selliseid detaile.

5. Ära räägi seksist nagu tõbras

Väljendeid nagu “Ma tahan keppi saada” või “Mul on vaja end tühjendada” kasutavad ainult täielikud tropid ja sina kindlasti ei ole üks neist. Sa oled normaalne inimene, kes suudab oma ihasid kontrolli all hoida, sest nagu juba öeldud — keegi ei võlgne sulle midagi! Leia mõni vaikne nurgake kodus, kui oled omaette, ja lase käia. Aga ära käi ringi kekutades, kuidas “sul munad plahvatavad”.

6. Kondoomid on kasutamiseks mõeldud

Iga kord. Ka siis, kui tüdruk võtab oma sõnul beebipille või kasutab plaastreid. Kondoomid ei hoia ainult rasedust ära, vaid kaitsevad ka suguhaiguste vastu — nende eest ükski beebipill või plaaster sind ei kaitse. Nii et iga kord, kui tekib mõte kondoom ära unustada või seda pole käepärast, mõtle kahele asjale: esiteks sellele, et see hüsteeriliselt röökiv titt poekärus, kes sind eile närvi ajas, võib 9 kuu pärast olla sinu. Ja teiseks: mõningaid suguhaigusi testitakse nii, et su peenisest topitakse torusid ja nõelu sisse. Tundub ahvatlev?

7. Seks on kahepoolne, mitte ainult sinu lõbu

Ära marsi minema, kui oled oma tahtmise saavutanud. Partner peab ka oma osa saama ja sina oled selle eest vähemalt osaliselt vastutav.

Foto: Shutterstock

8. ALATI on vaja teise osapoole nõusolekut

Ka selleks, et kedagi suudelda, peab sul olema tema luba. Sa võid ise küsida, ta võib sulle ettepaneku teha, see koik on väga põnev ja erutav, aga lõpeb sel hetkel, kui sa ei ole kindel, kas ta on nõus.

Kui tüdruk palub või lubab sul midagi teha, aga ta on nii purjus või pilves, et sa ei saa arugi, mida ta suust välja ajab — see ei ole nõusolek.

Kui tüdruk ei suuda silmi lahti hoida, unustab su nime, kukub ümber, ei ole sul õigus talle käsi küge ajada. Ükskõik, mida ta ütleb — see ei ole nõusolek, vaid vägistamine. Sinu kohus vastutustundliku mehena on siis esiteks oma till püksis hoida ja teiseks jälgida, et keegi teine teda ära ei kasutaks. Ja kolmandaks korraldada, et tüdruk tervena koju jõuab.

Võib-olla tundub sulle lapsevanemana, et eelpoolkirjeldatu on liig ja oma lapsega sellistest asjadest rääkimine on ebanormaalne. Kunagi oligi, aga enam mitte. Kui teismeline on juba nii suur mees, et ajab vanainimeste asja, peab ta teadma kõiki aspekte, mis sellega kaasnevad. Igal juhul on parem, kui ta kuuleb ka selliseid päriselu detaile ja nüansse sinu käest ja julgeb ka lisa küsida, sest sina tead igal juhul paremini kui naabripoiss või pinginaaber.