Kõige popim lastemoe trend sobib meile ideaalselt - eestlased on ju alati metsa armastanud. Pere pesamunad saavad selga tõmmata rõivad, millel figureerivad tuntud metsloomad nagu hundid, rebased, jänesed või hoopis oravad. Kõrvadega mütsid, sabadega kampsunid ja loomakäppade sarnased kindad on kõige trendikamad aksessuaarid. Mida rohkem erinevaid loomi ühte komplekti satub, seda vahvam ja ägedam see on!

Kui lapsel on osav vanaema, siis tuleks teda suunata mõnd toreda loomapildiga kampsunit kuduma. Kes peab poekaubaga piirduma, leiab imelise valiku metsateemalisi moerõivaid nii sädeleva Dolce & Gabbana, hipster-brändide Soft Gallery või Hebe ja ka paljude teiste brändide lastekollektsioonidest.

2. Päike

Kui väljas juba liiga pimedaks hakkab minema, tooge ise päike koju! Lastemoe sügistoonide hulgast leiab sel hooajal kauni kollase ja tema erinevad varjundid. Kõik, kus tunned ära päikese puudutuse, on trendikas. Kollased rõivad muudavad tuju säravamaks nii lapsel endal kui ka teda ümbritsevatel sõpradel-pereliikmetel.

3. Malemuster

Lastemoes on aktuaalsed ka erinevad ruudulised mustrid - neid leidub nii kudumites, pluusides, seelikutes kui ka mujal. Ruuduline annab natuke ameerikaliku, naabripoisi-plika välimuse ning tõmbab maha pidulikkuse-paine. Ruudulist võib kokku miksida nii tutu-seeliku, pitsist kampsuni kui ka nahktagiga. Pigem ongi selle hooaja ruuduline lohakas, hooletult šarmikas ja lõbus.

Värsket lastemoodi saad uudistada Tartu Kaubamaja keskuses toimuval Moekuulutaja üritusel 10. oktoobril kell 16:00 ja 11. oktoobril kell 11:00. Lasteetenduse stilist on Kirsi Altjõe.