On kindlalt tajutav, milliste soovidega annetused, mis pakkidesse edasi rändavad, meile saabuvad. Neis on palju usku, lootust, õnnesoove… Head tahet ja märkamist. Hoolimist. Ma isegi ei ole kindel, kas suudan anda sõnades edasi, mida tunnetame, kui saabuvad meie keskusesse Raplas need sajad ja sajad kingid, järjest, koos kõikide imeliste mõtetega, mis nende läkitamisel kaasa on pandud. Aga me tajume neid.

Ja siis ongi nii, et paremat tööd ilmas ei ole, kui niisuguseid kingitusi nendele jagada, kes neid väga-väga ootavad. Jah, jõuludest on minu jaoks saanudki imeline aeg.

Sel aastal pakkisime kingitused 1360-le lapsele, just igale eraldi, mõeldes lapse kasvule, vajadustele, võimalustele… Iga pakk sisaldas palju vajalikke asju: hügieenivahendid igapäevaeluks, mõni mäng, mõni kunstitarve, mõni raamat, ka kindad, sokid ja sallid pakist ei puudunud. Vahel ka jalatsid, vahel ka mõned muud tarbeesemed, või isegi lihtsalt rõivad — vastavalt igaühe vajadustele. Pakid said korralikud. Ka maiustused said lisatud!

On tuhandeid inimesi, nende seas ka palju vabatahtlikke, kes meid korraldamise poole pealt aitasid, keda tahaksime tänada nii annetuste kui kõige abi eest, südamest ja siiralt. Küllap igaüks ise teab, kes meie kingituste kogumise kampaaniast ja mil viisil osa võttis, nüüd tundku need inimesed samasugust imelist rõõmu, nagu meiegi, et oleme saanud koos midagi kaunist korda saata — kellegi jõulud tõepoolest jõuluimega täita.

Väga soovime tänada ka suure panuse eest mitut ettevõtet, kes samuti oma annetustega meid meie ettevõtmises tugevalt toetasid. Täname LENNE OÜ, KALEV AS, PÕLTSAMAA FELIX AS, SNACK OK A/S, SAARIOINEN EESTI OÜ, RAIKKÜLA KULTUURIKESKUS, RAPLA VESIROOSI KÜMNENDAD KLASSID, KIRJASTUS VARRAK, JOUKKO HYVÄINEN JA HYVA MARKKINOINTI OY, PAKENDIKESKUS AS, EASTERN OUTBACK OÜ, MAREK JALLAI JA ARCA NOVA ELEMENT OÜ, OSPENTOS INTERNATIONAL OÜ, KATRIN DANIEL, ASTARTE TRANSPORDI OÜ, EMPOWER AS, KALLE PALLING JA REFORMI ERAKOND, DELFI , OHMYGOSSIP, JA MUIDUGI KA JÕULUVANA ÄFFY’t!

Ilusat uut aastat ja kõike head soovides!

Tänuga

Siiri Sisask
MTÜ Saagu Valgus