Tallinna Teletorn tähistab tänavu suvel  35. sünnipäeva ning sel puhul hakkavad igal nädalavahetusel toimuma ETI õuemängud, kus  Teletorni maskott maaväline olend ETI õpetab lastele meisterdamist, tegeletakse ajugümnastikaga ning kindlasti on tulemas  mitmed külalised, kes  räägivad lastele näiteks  oma põnevast tööst või mõnest toredast eluvaldkonnast,“  sõnas Teletorni  juhataja Riina Roosipuu. „Näiteks järgmisel nädalavahetusel  kohtuvad lapsed  animatsiooni ja nukufilmi maailma telgitagustega. Vihmase ilma korral toimuvad ETI mängud torni sissekäigu ees oleva galerii katuse all. Teletorni õu on suurepärane koht, kus käia sisustamas  koolivaheaega — lapsed saavad füüsilist tegevust ning arendavad kohtumised-mängud laiendavad silmaringi."

„Laste jaoks oleme oma õuele ehitanud täiesti uue atraktsiooni — ETI lennuraja ehk zipline’i, millel saab mööda köit oma käte jõul teha ühe ohutu  ja vahva laskumise.  ETI lennurada on üks osa Teletorni õue ehitatavast „Kuumaastikust”.  Lisaks eelmisel aastal paigutatud ronimispuudele ja vahvale UFO-mängule täiendame õueala uute atraktsioonidega pidevalt,” rääkis Riina Roosipuu.

Ainukesed tasulised atraktsioonid on Teletorni õuel batuudid, kuid pool batuutidelt kogutud summast läheb heategevuseks — nimelt toetatakse selle raha eest erivajadusega lapsi.

Päeva lõpetuseks loositakse välja palju toredaid auhindu ning külalistele pakutakse torti.

Lisainfo saad SIIT!
Foto: Tallinna Teletorn

Tallinna Teletorn (www.teletorn.ee) on ringhäälingu saadete edastamiseks ehitatud hoone, mis on Eesti kõrgeim ehitis - torni kõrgus on 314 meetrit. Sihtasutuse Tallinna Teletorn eesmärk on kvaliteetsete turismi-, kultuuri- ja vaba aja teenuste pakkumine Tallinna Teletornis ning Teletorni turundamine rahvusvahelise vaatamisväärsuse ja elamusturismi sihtkohana. Rekonstrueeritud  Teletorn taasavati 4. aprillil 2012. Tallinna Teletorn on The World Federation of Great Towers'i liige. Külasta Teletorni Facebooki lehekülge  www.facebook.com/teletorn.