"Nagu arstidki liiguvad ka arstitudengid palju ringi haiglates. Seega pole gripivastane vaktsineerimine oluline mitte ainult nende enda, vaid ka patsientide kaitseks, kellega kokku puutume," selgitas ürituse korraldusmeeskonna liige Teesi Sepp. Lisaks sellele rõhutas Sepp soovi tõsta ühiskonna teadlikkust gripivaktsiinist ja vaktsineerimise olulisusest.

"Eestis haigestub igal aastal kümneid tuhandeid inimesi grippi. Valmistab muret, et meil on selle haiguse vastu vaktsineerimine üks madalamaid Euroopas. Soovime oma tegevusega näidata, et vaktsiin on olemas ning temast on tõepoolest kasu."

Kampaania koostööpartneri Tartu Ülikooli Kliinikumi nakkushaiguste osakonna juhataja dr Matti Maimetsa sõnul on tulevaste arstide vaktsineerimine mõistlik. "Tark arst vaktsineerib ennast selleks, et mitte nakatada oma patsiente. Tudengitest saavad targad arstid," kommenteeris ettevõtmist Maimets.

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts on arstitudengeid ühendav vabaühendus, mis tegutseb Eesti tervishoiu arendamise nimel. Ühenduse sooviks on, et Eestis elaksid maailma kõige tervemad ja õnnelikumad inimesed.