Vähi tähtkujus sündinud on väga tundlikud isiksused. Kui Vähk tunneb, et ta sai haiget või ta solvub, siis ei ütle ta sulle põhjuseid. Selle asemel poeb ta enda kesta sisse ja tahab omaette olla. Ta tahab esile kerkinud probleemid läbi seedida. Samuti ei meeldi Vähkidele olukordi juhtida.

Vähid on väga haprad ja nad saavad kergesti haiget. Seetõttu peab Vähiga suhtlemisel olema ettevaatlik, et teda mitte solvata. Vähk ei ole see, kellega tekib tüli ja siis see laheneb paarkümmend minutit hiljem, sest sa "räägid temaga asjad selgeks".

Vähid on lojaalsed ja usaldusväärsed. Nad ei kasuta sind ära ja on alati nõus aitama. Kui Vähkidel on noorem õde või vend, võid usaldada ta neid hoidma ja ta saab sellega hakkama. Üldiselt on Vähid väga toredad ja armsad inimesed, kes tahavad teiste vastu olla head. Seetõttu oleks viisakas ka tema vastu hea olla.

Lõvi (23.07-22.08)

Lõvide arust on just nende väljapakutud lahendused ja tegutsemisviisid parimad. Küsi mõne Lõvi tähtkujust inimese käest ja saad teada, et just nii see ongi. Nad lepivad ainult parimaga ja teevad ka selle saavutamiseks rasket tööd. Ei tasu kunagi mõelda, et mõnele Lõvile on midagi kergelt kätte tulnud, eriti kui Lõvi on naissoost. Meessoost Lõvid kipuvad olema pigem mugavad ja laisad. Naislõvidele on tihti tähtis olla pigem tiimijuht, kui lihtsalt liige. Nad on loomulikud liidrid ja on selles rollis head.

Lõvid tahavad saavutada igas olukorrast parima ja on suutelised nägema, mida saab pealtnäha lootusetust asjast teha. Seetõttu ei tohiks Lõvi ideid alahinnata, teda sabast tagasi tõmmata ja talle öelda "oi-oi, no see tundb nüüd küll utoopiline". See ajaks Lõvi pigem närvi ja paneks ta veel suuremat saaki taga ajama.

Lõvidele tasub anda võimalus juhtida ja langetada otsuseid. Isegi kui see tegevus on vaid nõudepesumasina tühjendamine. Las nad teevad seda, sest nad usuvad, et on selles parimad. Ja ilmselt on ka.

Neitsi (23.08-23.09)

Märksõna Neitsite tähtkujus sündinute iseloomustamiseks võiks olla perfektsus. Mitte et nad ise oleksid ideaalsed, aga sa ei näe ka tõenäoliselt kedagi püüdlikumat ideaalsuse saavutamise teel. Näiteks võid kindel olla, et Neitsi tuba on puhas, iga asi omal kohal ja nad teavad täpselt, milliste vahenditega nad enese eest hoolitsevad ja kuidas nad oma riideid hoiavad.

Neitsid on loomult abivalmid, sest nad teevad mida iganes rahuliku ja harmoonilise õhkkonna nimel. Kuna nad on aga enese ja end ümbritseva suhtes väga kriitilised, siis on Neitsitel tihti väga raske toime tulla ümbritseva maailmaga, mis ei ole nii täislik nagu nad tahaksid. Neitsid tahaksid kogu aeg midagi sättida ja paremaks muuta.

Neitsitele peaks pidevalt meelde tuletama, et see, mida nad teevad, on väga hea, nad ju teevadki enamikku asju teistest paremini. Neid peab innustama ja kiitma. Mitte niivõrd sellepärast, et nad naudiksid kiitust nagu Lõvi, vaid seetõttu, et nad ennast ribadeks ei rabeleks.

Allikas: yourtango.com

Jaga
Kommentaarid