Kaljukits (22.12-20.01)

Kaljukitsed on vanad hinged ja vahel sa lihtsalt imetled nende täiskasvanulikkust. Nad tunduvad justkui targad vanainimesed, kes on üht-teist elus näinud. Seetõttu on tõenäoliselt Kaljukitse sõbrad temast vanemad ja neile meeldib aega veeta ka oma vanemate ja vanavanematega.

Kaljukits on ambitsioonikas ja järjekindel. Ta on rahulik ja iseenda olemusega rahul. Kaljukits aitab sul hoida meeles kõik märkmed ja kohtumised, et sa midagi maha ei magaks. Selle tähemärgi jaoks on järjekindlus ülioluline. Kui Kaljukits millelegi ennast pühendab, siis ei suuda keegi teda kõigutada. See võib aga tähendada, et igasugused muutused toimuvad Kaljukitsede jaoks väga aeglaselt. Kui lennata talle järsult peale uute ideedega, et teeme nii ja teeme naa, siis tõenäoliselt ütlevad nad ei. Ega neil polegi mingit kindlat põhjust, miks nad sinu uue ideega nõus ei ole. Neil on lihtsalt seedimisaega vaja. See võib aga Kaljukitsede puhul osutuda miinuseks, kui otsuseid on vaja kiirelt muuta.

Veevalaja (21.01-19.02)

Veevalaja on väga iseseisev ja tal on oma ruumi vaja. Lapsed, kes on sündinud Veevalaja tähtkujus ei pruugi olla sellised, kellele meeldib füüsiline lähedus. Teisisõnu ei ole nad tõenäoliselt suured kallistajad ja sellest ei tasu heituda. Neid lihtsalt huvitab ümbruse uurimine ja uute asjade avastamine rohkem kui kaisutamine.

Ajal, mil Veevalajad on veel beebid, pistavad nad oma nina kõikvõimalikesse avarustesse. Kui nad on jõudnud teismelise ikka, tahavad nad järjest rohkem ja rohkem üksi ringi seigelda ja reisida. Seiklus on Veevalaja teine nimi. Nad on ebatavalised ja tantsivad enda muusika järgi.

Veevalajale tuleb anda palju vabadust. Kui sa üritad lapsevanemana teda piirata ja talle raame ümber suruda, siis valmistu tüsiseks vastupanuks. Usu, et su Veevalajast laps tuleb toime, sest ta on väga iseseisev ja teab täpselt, mida ta teeb. Nii-öelda traditsioonilised kasvatusmeetodid ei ole kindlasti Veevalaja jaoks parim lahendus.

Kalad (20.02-20.03)

Kalad on väga tundelised. Nad tunnetavad end ümbritsevat energiat ja on väga emotsionaalsed. Kalad on teiste osas väga hoolivad, kuid unustavad seejuures ära, et nad ise on väga haavatavad. Sarnaselt päris kaladele on Kalade tähtkujust laps aeg-ajalt arglik ja poeb peitu, et omaette olla. Seetõttu tegelevad paljud Kalade tähtkujus inimesed kunstiga: nad suunavad enda tundeid sinna.

Samuti on Kaladel väga rikkalik fantaasiamaailm ja nad on kahtlemata loovad. Neile sobib joonistamine, kirjutamine, muusika ja näitlemine. Nad annavad endast teistele väga palju ja seetõttu peaks Kalade vastu hea ja südamlik olema, et nad tunneksid ka hoolivust.

Allikas: yourtango.com

Jaga
Kommentaarid