Väga paljud Kaalude tähtkujus sündinud laste vanemad kuulevad lauset "See ei ole aus!". Kaaludele on väga iseloomulik asjades tasakaalu otsimine. See muudab Kaalud loomulikeks lepitajateks. Nad suudavad läheneda asjale rahulikult, kaaluda ühte ja teist pooly ning jõuda asjaliku lõpplahenduseni.

Kui paned lapsevanemana paika mingid reeglid ja Kaalud tunnevad, et see on ebaaus, siis nad solvuvad. Küll aga saab olukorda lahendada neile asjalikult põhjendades, miks üks või teine otsus tehti. Kui otsusel on vettpidav põhjendus, saavad Kaalud sellest aru ja on küllaltki leplikud.

Kaaludele meeldib hea muusika ja neil on arenenud ilumeel. Nad näevad vaeva, et nende kodu oleks ilus ja detailideni viimistletud. Negatiivsus on Kaaludele mürgine. Seetõttu hoiavad nad end halbadest inimestest ja olukordadest eemale.

Skorpion (24.10-22.11)

Skorpioni tähtkujus sündinud inimesed on füüsiliselt väga tundlikud ja osavad inimeste lugemisel. Sa ei pruugi alati teada, mille üle Skorpion mõtiskleb, sest ta on privaatsust otsiv tähemärk. Skorpionid on salatsevad. Ühtpidi on see hea, kui soovid neile mõne saladuse poetada. Teisalt ei tea sa aga kunagi, mida ta teab või mis tal plaanis on.

Skorpionid on küllaltki suured vimmapidajad ja samuti on nad osavad salvajad. Samas on Skorpionid väga armastusväärsed, kui nad kellestki hoolivad ja oma tunnete näitamisega pole nad sugugi tagasihoidlikud. Ühtlasi on Skorpionid väga armukadedad.

Skorpionid on väga julged ja võivad pea ees sündmuste keerisesse tormata. Ja nad ei mõtle, millised on tagajärjed, vaid lähevad ja teevad. Skorpionid on ka intelligentsed ja kavalad. Nende vaistlik tunnetus on väga hea. Niisiis ei tasu Skorpionitele puru silma ajada.

Ambur (23.11-21.12)

Amburi tähtkujus sündinud laps on päikeseline ja tore inimene. Ta on hingelt soe ja tema suul on enamasti naeratus. Amburid on õnnelikud inimesed, nende hinges on kogu aeg pidu. Kuhu iganes Amburid lähevad, muudavad nad enda ümbruse positiivseks. Nad lausa pakatavad headest emotsioonidest.

Amburid võivad vahel olla ka natuke naiivsed, sest kuna nende jaoks on kõik nii tore ja positiivne, ei pane nad tihti halba tähele. Seetõttu võivad nad kogeda negatiivsust, kui keegi nende heatahtlikkust ära proovib kasutada.

Amburid on iseseisvad ja sirge jutuga, mitte sõnakeerutajad. Isegi kui tõde on valus, ütlevad nad selle välja. Niisiis on Amburid just need lapsed, kes ütlevad rõõmsameelselt tädi Martale, et tema kartulisalat on küll söödav, kuid sugugi mitte nii hea nagu ema oma.

Laste kasvatamine ei ole kunagi lihtne ülesanne, kuid mida paremini me oma lapsi mõistame, seda lihtsamaks me selle enda jaoks muuta saame. Meile ei anna keegi küll käsiraamatud oma lapse kasvatamiseks, aga veidi aitab ka oma laspe tähemärgi tundmine.

Allikas: yourtango.com

Jaga
Kommentaarid