Mänguasjade tootja, Kanada firma Spin Master lasi toote turule alles hiljuti, kuid sellest sai imekiiresti laste hulgas suur hitt. Kuid mitte vanemate hulgas.

Foto: Bunchems/Youtube

Bunchems komplekt koosneb värvilistest kummipallidest, mis ülihästi üksteise külge haakuvad ja millest võib tõepoolest ehitada mida iganes, justnagu legode puhulgi. Legoklotside puhul on kõige ärritavamaks see, et nende peale on erakordselt valus astuda, Bunchems´i pallid ei tee aga jala all küll valu, kuid varem või hiljem leiavad need takjapallid tee laste juustesse, kust neid kuidagi kätte ei saa.

Vanemad on sotsiaalmeediasse postitanud pilte oma laste juustest, mis on värvilisi takjapallikesi täis ja mida on võimatu sealt kätte saada (kujuta ette, et üritad oma lapse pikkadest juustest peotäit takjaid välja noppida).

“Kohutav-kohutav mänguasi!” ahastavad vanemad!

Foto:Erakogu

Ema: “Mul kulus tunde, et neid juustest kätte saada!”

Foto:Ekraanitõmmis

Paljud emad tunnistavad sotsiaalmeedias, et nad on pärast tundidepikkust pusade harutamist lõpuks lihtsalt loobunud ja laste juuksed maha lõiganud.

Mänguasjatootja seisukohaks on, et mänguasi ei ole sugugi mõeldud juustesse panemiseks, vaid takjapalle võib kinnitada vaid omavahel. Kuid kui siiski on vaja mänguasju ilma juukseid kahjustamata juustest eemaldada, siis selle jaoks on olemas ka videojuhend.

Bunchemsid saab juustest välja, kasutades juuksepalsamit ja/või taimeõli. Kata juuksepusad ainega ja lihtsalt kammi otste poolt, kuni Bunchemsid juuste küljest kätte saad. Te seda nii, et kui mänguasjast allpool olevad juuksed on siledaks kammitud, siis lihtsalt tõmba mänguasi läbi juuste allapoole, kuni otsteni ja ongi korras. Oluline on, et mänguasi harutatakse juustest välja kohe, kui see on sinna sattunud. Veel parem — patsid pähe!


Allikas: nydailynews.com