Igal argiõhtul eetris olev lastesaade alustas 2011. aasta sügisel ja on oma ettevõtmistega köitmas juba Eesti laste teist põlvkonda.
"Lastetuba" on koht, kus lastel on alati huvitav, kus neid ootavad lustlikud sõbrad ja tähtsad ning põnevad külalised, kõlab laul ja muusika ning saab ise kaasa meisterdada või võistlustel osaleda. "Ma ei väsi kordamast, see on Eesti ainus saade eesti autoritelt eesti näitlejatega eesti lastele kogu maailmas, mis hoiab au sees kodumaad, selle väärtusi, inimesi ja traditsioone," kinnitab lastesaadete toimetuse juht Margus Saar.

Veebruarikuus keskenduvad "Lastetoa" teemad Eestile ning märtsis pühendatakse mitu saadet teatrikuule. Mitme nulliga sünnipäevasaadet tähistati "Lastetoas" eile õhtul kell 18.30 suure pidulikkuse ja lärmiga.

Fotod: Kairit Leibold/ERR

Kuuendal hooajal on "Lastetoa" stsenaristid Silvia Soro, Gert Kiiler ja Elo Selirand, mängivad Mart Kampus, Külli Teetamm, Mikk Jürjens, Aarne Soro, Liina Olmaru, Tanel Ingi, Margus Tabor, Jaune Kimmel jt. Režissöör-lavastaja on Elo Selirand, produtsent Kadi Katarina Priske.

ERRi Lastejaama lehel (http://lastejaam.err.ee/#uudis/21012) saab vaadata meeleolukaid klippe läbi aastate saates käinud külalistest, lauldud lauludest ja vahvatest tegemistest. Samuti saavad kõik lapsed osaleda suurel "Lastetoa" lemmiktegelase valimisel, auhinnaks on Timmu autogrammiga "Lastetoa" raamatud. Võistlusel saab osaleda siin: http://lastejaam.err.ee/saade/lastetuba/#voistlus/20962