Lõbus sonogramm

Skaneerige oma beebi esimene sonogrammipilt ja printige sellest palju koopiaid, millest saavad teie kaardi taustapildid. Kinnitage pilt postkaardi suurusele kaardipõhjale ja lisage sonogrammi paremale üles nurka väike sildike kirjaga „varsti tulekul” koos teie beebi ennustatava sünnikuupäevaga.

Positiivne põnevus

Otsige üles pilt, mille tegite oma positiivsest rasedustestist – me kõik teame, et tegite sellise pildi – ja kujundage selle ümber digitaalne fotokaart. Las pilt räägib enda eest, kuid olge valmis järgnevaks kõnede, sõnumite ja e-kirjade laviiniks.

Kukkel ahjus

Asetage oma ahju keskmisele riiulile üks kukkel ja tehke sellest pilti. Seejärel pange pilt eelnevalt valmis disainitud kaardile ning saatke see digitaalselt oma sõpradele ja pereliikmetele.

Suured õed-vennad tulevad appi

Pange oma vanemale lapsele selga särk, millel on kirjas „suur vend” või „suur õde” ja tehke temast pilt. Printige see välja ning saatke oma lähedastele koos väikese kirjakesega, kus on kirjas beebi ennustatav sünnikuupäev.

Kriidiga kirja

Ostke puidukaupade poest väike kriiditahvel ning joonistage sellele allapoole suunaga nool ja oma beebi ennustatav sünnikuupäev. Las teie partner teeb pilti teist seda tahvlit oma kõhu kohal hoidmas. Tehke pildist koopiad ja saatke need laiali.

See iste on võetud!

Asetage murule ritta kolm tooli – üks teile, teine partnerile ja kolmas pisem tool tulevasele lapsele. Kasutage kaamera taimerit, istuge toolidele ja naeratage. Pildi sõnum on selge, nii et sugulased ja sõbrad on varsti teie ukse taga, et teid isiklikult õnnitleda.

Tigupostiga

Siduge põnevaid uudiseid täis kaardi ümber ilus värviline lips ning saatke see postiga oma perele ja sõpradele.

Palju õnne sünnipäevaks!

Saatke oma lähedastele e-mailiga sünnipäevapeo kutse, aga jätke kutse pealkiri umbmääraseks, et nad peaksid detailide teada saamiseks kirja kindlasti avama. Kutse sees paluge neil mõtetes koos teiega tähistada oma beebi tulevast sünnipäeva.

Ahjaa, muide ...

Kirjutage käputäiele oma lähedastele kiri, milles küsige lihtsalt, kuidas neil läheb ja viige neid kurssi oma eluga. Kirja alla kirjutage postskriptum, kus on kirjas „Meie laps sünnib [ennustatav sünnikuupäev].”

Valmis lähivõtteks

Pange kokku väljamõeldud ajakirjakaas enda ja oma beebikõhu pildiga. Artiklite pealkirjad peaksid kajastama teie rasedusega seotud teemasid – näiteks lapse ennustatav sünnikuupäev, toidud, mille järele teil isu on ja lapse sugu (kui teate seda). Pange see posti ja jääge õnnitlusi ootama.

Boonus: võitja!

Tellige internetist kraabitavaid kaarte, kus on kirjas „Kopp-kopp! Kes seal on?” Kaardisaajad kraabivad piletil ettenähtud välja ja leiavad sealt sõnumi „Meie beebi, kes sünnib [lapse ennustatav sünnikuupäev]”.

Isegi teisel, kolmandal või neljandal korral on lapsevanemateks saamise uudise jagamine suur sündmus, nii et muutke see enda jaoks lõbusaks.

Jaga
Kommentaarid