Dr. Saksa sõnul on rõõmuprojekte haiglates väga vaja ning õnneks tuleb neid järjest juurde. Kuid ta manitseb, et selliste emotsionaalsete projektide puhul on oluline jälgida, et konkreetne projekt õigesse kohta suunatakse, sest iga projekt ei sobi igale poole ja eriti sensitiivsed on just tervisega seotud probleemid. „Tervisel on meie elus väga oluline osa ja kui sellega on probleem, siis ole sa täiskasvanud, laps või lapsevanem, see on igal juhul mure. Kui sellisel hetkel viiakse muremõtted kasvõi natukeseks ajaks eemale, siis on see igati tervistav. Doktor Klounide rõõm ja naer sobib küll igasse haiglasse, sest nad oskavad hetkest just positiivse momendi välja tuua," sõnas ta.

Tihtipeale on lastehaiglas suurim murekoorem just lapsevanemal, kes peab ise murega hakkama saama ning ka lapsel tuju üleval hoidma. Seetõttu on arstid vahest sättinud mõne lapse haiglapäeva just talle meeldiva lemmiku külastuspäevale, ka Doktor Klounide neljapäevale. „Tegelikult on mul ka endal alati hea meel neid näha, sest arsti elukutse võib vahest väga raske olla ja ka mul endal on vaja positiivset emotsiooni, et edasi minna. Seetõttu on Doktor Klounide külastused erilised ka arstide jaoks."

Kuna Tallinna Lastehaigla Toetusfond ja Tartu Lastefond ei ole siiani Doktor Klouni projekti toetanud, siis on kõigi inimeste abi suureks toeks. Sellel aastal on Doktor Klounidele appi tulnud Coca-Cola, kes oma jõulukampaaniaga toeks on. Rohkem infot kampaania kohta ning ka selle kohta, kuidas ise annetuse saab teha leiab siit http://www.coca-cola.ee/christmas.