Inimesed, kes palju naeratavad näevad nooremad välja. Näiteks tehti katse, kus näidati erinevas vanuses inimeste pilte ja lasti nende vanust arvata. Paljud arvasid, et naeratavad inimesed on nooremad, kui nad tegelikult on.

Söö rohkem viinamarju

Viinamarjades on sorbitool ehk glükoosalkohol, mis annab neile magusa maitse. Samuti aitab sorbitool paremini tagada naha niiskustaset, mistõttu püsib nahk kauem sileda ja värskemana.

Hoolitse oma juuste eest

Soovides nooruslikku välimust, lase endale lõigata trendikas soeng, sest aegunud lõikus või hooldamata juuksed muudavad su igatahes vanemaks, kui tegelikult oled. Juuksed on inimese välimuse juures tähtis osa ja sellest sõltub palju.

Hoolitse oma näo eest

Kui nahk ei saa piisavalt niisutust, siis tekivad ka kiiremini kortsud, mis muudavad välimuse vanemaks. Samuti on suur roll kulmudel, mistõttu tasuks kosmeetikul lasta ka kulmud üle vaadata, et need oleks ilusa kujuga. Puhmas brežnevlikud kulmud ei ole ilusad ja ka vastupidi — kui kulmud on liiga hõredad, viitab see vananemisele. Nahka kuivatab ja muudab vanemaks ka liigne meigitoodete tarvitamine — lase vabadel päevadel nahal lihtsalt olla ja kasuta jumestustooteid vaid siis, kui tõesti vaja on.

Toitu tervislikult

Söö palju erinevaid puu- ja juurvilju, eelista värsket — vitamiinid tagavad hea väljanägemise. Joo rehkem vett ja vähem alkoholi ning väldi võimalusel suhkrut ja soola.

Tee trenni

Regulaarne treening aitab hoida keha toonuses ja naha elaste. Samuti tunned trennis käies end erksamana. Kasulik on teha nii jõutreeningut, et mitte nõrgaks jääda ja hoida kehakaal kontrolli all, kui pilatest, mis aitab keha tugevdada ja säilitada sirget hoiakut. Jooga alandab stressi ja venitab lihaseid. Kui tunned vähem stressi, oled õnnelikum, energilisem ja vananed aeglasemalt.

Kanna õigeid riideid

Eelkõige on oluline, et rõivad istuksid hästi ja sobiksid kehakujuga. Mitte keegi ei näe, mis number on kirjutatud riideeseme sisse, aga kui panna selga ilmselgelt väike kleit, siis näeb see igatahes halb välja ka siis, kui su keha on proportsioonis ja normaalmõõdus. Samuti tasub kanda riideid, mis on küll viisakad, kuid samas trendikad ja sobivad.

Allikas: rd.com