Pampers ja UNICEF on koos võtnud oma missiooniks likvideerida vastsündinute teetanus kõikjal.

Täna võime uhkusega teatada, et oleme aidanud likvideerida selle haiguse 17 riigis: Burkina Fasos, Guinea-Bissaus, Ida-Timoris, Kamerunis, Laose Demokraatlikus Rahvavabariigis, Ghanas, Ugandas, Libeerias, Tansaanias, Côte d'Ivoire'i Vabariigis, Sierra Leones, Gabonis, Myanmaris, Senegalis, Kambodžas, Mauritaanias ja Magagaskaril, ning jätkame UNICEFi toetamist veel 21 riigis, kus see haigus on endiselt ohuks.

Selle partnerluse algusest saati on üks vaktsiin jõudnud igal sekundil ühe ema ja tema beebini. Me aitame ülemaailmselt kaitsta 100 miljonit ema ning nende lapsi vastsündinu teetanuse eest.
Kuid 71 miljonit ema ning nende vastsündinut on endiselt ohus.

Kokkuvõtlikult ei tohi raske töö nüüd peatuda.

Kõrvuti UNICEFi ja pühendunud vanemate abiga soovime astuda sammukese edasi ning aidata likvideerida vastsündinute teetanus kõikjal.

Iga ostetud Pampersi paki kohta (Pampers Active Baby-Dry ja Pampers Pants), mis on ostetud ajavahemikul 1. oktoobrist kuni 31. detsembrini 2016, toetab Procter and Gamble UNICEFi 0,078 euroga võitluses vastsündinu teetanuse vastu. See summa võrdub näiteks ühe teetanuse vaktsiini hinnaga või toetab selle kohale toimetamist. UNICEF ei toeta ühtegi brändi ega toodet.

Lisateavet leiate aadressilt www.pampers.com või www.unicef.org.

Jaga
Kommentaarid