Suhte analüüsimine võib sind veelgi enam segadusse ajada, sest sellele (oma suhtele) on raske objektiivselt läheneda. Õnneks teevad ka teised naised samu viga ning sa saad nende omadest õppida.

Millised on siis kõige sagedasemad suhte-vead?

#1 Vajad kogu aeg kedagi. Üks suurimaid vigu, mida naised suhtes olles teevad. Mehed otsivad romantilist kaaslast, mitte klienti, kes vajab psühhoteraapiat. Kui soovid, et su partner kogu aeg su emotsionaalseid probleeme lahendaks, teed kahtlemata vea.

Mõnikord hakkavad emotsioonid möllama just siis, kui suhtesse astud. Ning eriti juhul, kui su meessõber on emotsionaalselt stabiilne — võid võtta suhet võimalusena parandamaks oma minevikus saadud tundehaavu. Terve ja täiuslik suhe hõlmab kindlasti ka emotsionaalset toetust, kuid mitte sellisel määral, mida võiks pidada juba teraapiaks.

#2 Sa pole emotsionaalsel tasandil täiesti ja üleni saadaval. Vastupidine olukord eelnevale. Kestva suhte loomiseks on kahel inimesel vaja sügavamal tundetasandil omavahel side luua. Kui sinu ehitatud tunde-seinad on liiga kõrged, tunneb mees, justkui oleks tal südame ümber barjäär.
Olgugi, et paljudele meestele võib selline asi esialgu väljakutsena mõjuda, tunnetavad nad viimaks, et ei suuda kunagi barjäärist läbi murda ja võivad alla anda. Seega, vaata ette!

#3 Oled liiga sarkastiline. Sarkasm käib sageli koos huumorimeele ja naljasoonega. Kuid kui seda saab liiga palju, muutub mees ebakindlaks. Kui kogu aeg sarkastiline oled, tundub partnerile, et sa ei meeldi talle enam või pole sa siiras.

#4 Valetad. See on suur viga, mida suhtes olles teevad nii mehed kui naised. Usaldus on oluline komponent enamikes suhetes. Kuigi mehed on tavaliselt naistest suuremad ja tugevamad, pole nemadki südamevalu suhtes immuunsed, või kindlustatud valu vastu, mida valetamine põhjustab. Seega, kui tahad, et mees sulle oma südame avaks, pead olema kindel, et ta sind usaldab. Ka tema ei taha haiget saada!

#5 Sinule ei saa loota. Kui lepid mehega kokku, et kohtud temaga kell 18.30, kuid ilmud välja alles tunni võrra hiljem, muutub see tema jaoks tüütavaks. Lisaks raiskad niiviisi käitudes ta aega. Ning sinu sellist käitumisviisi võib laiendada ka muudele eluvaldkondadele.

Kella mittetundmist võib tõlgendada ka nii, et sinule ei saa loota muudeski asjades, näiteks töö, arvete maksmine või muu oluline. Kui sa pidevalt annad põhjust, et su sõna ei saa usaldada, muudab see suhte pingeliseks ja võib panna mehe teie suhte osas ümber mõtlema.

#6 Oled kohutav segadusetekitaja. Kuigi sa ise võid oma elamises kõrguvate kuhjade vahel hästi toime tulla, ei pruugi sellega hakkama saada su partner. Ta hakkab kahtlustama, et tegemist pole mitte pelgalt ühe episoodiga, vaid harjumusega. Seega kaalu mõnede asjade, mida sa pole kolm aastat vajanud ega puutunud, äraviskamist.

#7 Pidutsed liiga palju. Järgmine tavaline viga, mida naised teevad. Tõenäoliselt meeldib su mehele sinuga mõned napsud võtta või mõnikord baarist läbi astuda või midagi muud sellist teha. Aga kui sa end pidevalt täis kaanid ja pärast tualetis öögid, võivad tal kõhklused tekkida.

Ja mitte ainult kõhklused või see, et tal on ka üsna ebameeldiv sinu järelt koristada ja sind kantseldada. Tal võib olla väga valus vaadata, kuidas see, kellest ta hoolib, joomisega oma tervist kahjustab.

#8 Sunnid oma meest kõigi sõprade ja pereliikmetega hästi läbi saama. Seda sa suhteprobleeme vaagides kindlasti esimese põhjusena ei kaalu. Kuigi see on tegelikult oluline. Kõige enam tahab mees, et teda võetaks sellisena, nagu ta tegelikult on. Ta ei taha ennast muuta pelgalt selleks, et su sõprade ja perekonna heakskiitu ära teenida.

Sellised olukorrad võivad olla keerulised. Kui siiski tunned, et su mees stressab, ei peaks sa seda peale suruma. Võid tal lihtsalt paluda sinu nende sõprade ja perekonnaliikmetega, kes talle ei meeldi, tsiviliseeritult käituda. Loodetavasti see palve töötab.

#9 Oled hoolimatu. Võid oma elukaaslast tõesti armastada ning soovida, et teie suhe kestaks nii kaua kui võimalik, kuid kui sa talle piisavalt tähelepanu ei pööra, võivad sellest probleemid tekkida.

Ka mehel on füüsilised ja emotsionaalsed vajadused, ja kui sa neid rahuldada ei suuda, võib ta hakata kaaluma teisi variante, kes suudavad. See ei pruugi tingimata tähendada, et ta sind petab. Kuid ta võib hakata enam aega veetma teiste naistega ning lõpuks jätabki su maha, kui näeb, et asjalood ei parane. Seega — pühenda talle piisavalt aega!

#10 Kehv suhtlus. Väga sagedane viga, mida naised teevad. Probleem kerkib kindlasti, kui kahest inimesest saab paar. Oma olemuselt võivad suhtlemisprobleemid olla väga erinevad. Võib olla, et unustad poest apelsine osta (pisiasi, eks) või ei oska sa tema kehakeelt lugeda.

Mis iganes ka suhtlemisprobleeme põhjustab — need tuleb ära lahendada. Kui oled selline inimene, kes ei suuda täiskasvanud inimestele omasel moel elutervelt suhelda või vabandada, kui vaja, võib see su elukaaslase tõeliselt närvi ajada. Suhtle piisavalt ja aita probleemide lahendamisele kaasa!

Allikas: lovepanky.com