Issidele meeldib peale rasket tööpäeva kodus puhata, aga naistele võib tunduda, et mees hoopis vedeleb ja lastega ei tegelegi. Kasuta pesemiskindlaid vildikaid ja joonista vanale T-särgile teed, majad, mängurada vms. Las siis isa puhkab, samal ajal kui lapsed tema kohalolekust rõõmu tunnevad ja ehk on see tegevus ka massaaži eest.

Olenemata sellest, kas reisida kaugemale või sõita koos perega lühemaid otsi, on auto tagumine iste kola täis. Isegi, kui sa arvad, et oled väga organiseeritud, siis millegipärast ei leia sa midagi üles. Osta endale riidest kingariiul/hoiuriiul (mis on muidu kappi riputamiseks mõeldud) ja seo see ümber istme seljatoe. Imekombel on kõik vajalikud asjad lapsele kohe käespärast. Saad kasutada seda mänguasjade riiulina, teekaartide, lutipudelite, kammide, mähmete hoidmiseks.

Loe laste kaasamisest majapidamistöödesse ja muuda koristamisprotsess mängulisemaks. Kleebi teibiga väike ruuduke põrandale, mis saab olema lapsele eesmärgiks, kuhu praht pühkida. See parandab lapse koordinatsiooni ja harjutab osavust.

Me teame, kui raske on oma kallihinnalise auto peale kleepse panna, aga selleks, et lapsed ei jookseks iga kord nagu segased ümber auto, kleebi ümmargused vahvad kleepsud auto ühele küljele, millest nad peavad niikaua kinni hoidma, kuni vanem ütleb, et võib autosse hüpata. See kõik on ainult laste ohutuse huvides, sest kes teab, millal mõni, kellel sõiduga väga kiire on, kusagilt välja tagurdab või nagu metsaline parklast välja sõidab!

Su laps kardab voodi all olevaid kolle ja ei julge öösel magama jääda? Võta kas vana (näiteks puhastusvahendi) spray-pudel või osta veeprits, eemalda silt, kleebi sinna peale vahvad kleepsud ning kirjuta peale "kollide eemaldamiseks". Nii saad õhtul, kui ta kardab uinuda, voodialuse ja kapinurgad ebameeldivatest kollidest "eemaldada".

"Emme! WC-pott on ummistunud!", kuuled tualettruumist hõigatuna. Õigemini - hästi, kui sind sellest üldse teavitatakse. Abista lihtsate vahenditega väikest toimetajat ja pane õige koguse paberi määramiseks seinale joon, et laps harjuks õige koguse tualettpaberi kasutamisega.

Sinu väike inimesehakatis tahab kõike ISE teha ja nii ta pusib minutite viisi endale jalanõusid jalga. Vahel paterdab ta sinuni vale jalanõu vale jala otsas. Aitame teda väikse nipiga: otsi välja tema lemmik multikategelase kleeps, lõika see pooleks ning kleebi üks pool ühe jalanõu tallale ja teine teisele. Nüüd on tal vahva panna kokku õiged papud ja saada kokku Actionman'i, Pokemoni või Elsa pilt.

Kasuta ära oma vana telefoni ja tee selle abil LIVE stream. Asjad, mis sul selleks vaja, on järgmised:

1) Hangi beebi, keda sa terve öö vaadata tahad
2) Võta vana telefon ja lae alla Skype'i app. Paigalda mobiiltelefon näiteks voodi külge või aseta päevasel ajal lastetuppa kapi äärele.
3) Alusta videokõnega ja võta elutoas või mujal kõne vastu - nüüd oled valmis last video teel jälgima.

Kui uued papud või vanad head lapse lemmikpapud on libedad või kulunud tallaga, siis osta liimipüstol ja tee taldadele triibud. Ära kuivanud liim toimib kui libisemis- ja kulumiskindel riba.

Kas su väike beebi ei suuda ilma ema või isata magama jääda? Siis täida sõrmik ubade või hernestega ning aseta see lapse uinuma jäädes tema seljale. Edasijõudnud võivad enne kinda ka mikrolaineajus soojaks teha, et see vastaks inimese kehasoojusele. Nii pääsed pidevast lapse kõrval viibimisest ja tema unne vajudes saad eemale hiilida. Et olla veendunud, et temaga on kõik korras, võid kasutada punktis 9 toodud nippe.
Allikas: architecturendesign.net

SIIT leiad esimesed 13 suvenippi, mis lihtsustavad su elu!