15 soovitust, mis sinu pereelu paremaks muudavad:

1. Suhtu huumoriga. Kui sul veel lapsi pole, siis võta ette see TEST ja vaata, kas ikka saaksid hakkama. Kui sul juba on lapsed, siis võta see TEST kohe kindlasti ette ja rõõmusta, et ka teistel on raske!

Ülinaljakas TEST: kas oled lapse saamiseks ikka päriselt valmis?

Scanpix/PantherMedia


2. Lapsele nime pannes mõtle oma peaga! Vihjeid selle kohta, missugused on kõige populaarsemad laste nimed maailmas ja missugused kõige kuumemad maakeelsed nimed. Pisut napakaid näiteid ka!

Just see on praegu maailmas kõige populaarsem lapse nimi!

Foto:Scanpix/PantherMedia

Nimeteadlane väidab, et just see nimi on maailmas hetkel kõige populaarsem. Vähe sellest, et nimi mujal laineid lööb, see nimi oli number üks möödunud aastal ka Eestis. Kas oskad arvata, mis see on?
Loe edasi…


3. Aja oma vanemlikud möödapanekud horoskoobi kaela! Mõtled, et kellesse see laps küll läinud on? Sa võid avastada, et tema kummaliste harjumuste taga on hoopis sünnikuupäev. Vaata, mida räägib sinu lapse horoskoop!

Lapsehoroskoop: sodiaagimärk annab vihjeid, kas sinu lapsest kasvab kartmatu võitleja või õrnhingeke

Scanpix /PantherMedia


4. Ära ole kodu ori! Õige perenaine mitte ei küüri hommikust õhtuni, vaid teab parimaid nippe, kuidas võimalikult väikese vaevaga kõik läikima saada.

18 kavalat nippi, mille abil nutikas pereema oma laste poolt mäkerdatud kodu, mänguasjad ja auto puhtaks saab

Foto: Scanpix/PantherMedia


5. Võta õhtune aeg enda jaoks — millalgi tuleb ju ka Facebook läbi lugeda! Mis sõpraedega suhtlemisest ja kodusest paariromantikast siin ikka rääkida, kui vanemad on õhtuti lapse magamapanemisest nii kurnatud, et uinuvad lõpuks veel enne põngerjat. Kodurahu, vaimse tervise ja armastuse nimel — õpi ära, kuidas oma laps õhtul magama saada!

Kümme igapäevast viga, mida vanemad lapse magama panemisel teevad

Foto:Scanpix/PantherMedia


6. Unista, et kunagi saab ka sinu mehest täiuslik mees ja isa! On üks mees, kes on avastanud õnneliku abielu ja isaksolemise saladused! Ja meie lugejad ootavad tema iganädalast postitust, kui Jumalapoja sõnumit!

Isa blogi: kõik algas sellest, et ühel tavalisel päeval otsustasin mina hakata maailma kõige halvemaks meheks

Foto: Erakogu

Vähemasti Esileedi silmis, sest absoluutselt kõik, mida ma tegin, oli tema jaoks kui viimane piisk karikasse. Omast arust ei olnud ma tavapärasest suurem tõbras ja tundsin, et Esileedi teeb mulle ülekohut, kui ta enda viha sellisel moel mu peale välja elab. Kuid Esileedilt tuli justkui torust:
Loe edasi…


7. Ära otsusta teiste üle esmamulje põhjal vaid lahterda nad enda jaoks ära. Elu on kohe mõnusalt must — valge. Ega ette ei tea, missugune ema kellestki saab — emade välimääraja aitab aga praktiseerivaid emasid ikka suurepäraselt liigitada.

Emade välimääraja — millises neist tunned ära iseenda?

Ema lapsega

Emasid on väga erinevaid: ühed on ülihoolitsevad, teistel on sellest omadusest enam kui puudu. Ehk leiad oma ema või iseendagi siit üles, ehkki enamik emasid on siiski segu mitmest ematüübist.
Loe edasi…

8. Ära unusta oma last kasvatades, et tema on see, kes sulle vanadekodu valib! On asju, mida ei peaks kunagi oma lapsele ütlema ja mida varem sa neid tead, seda parem!

Need on laused, mida sa kunagi oma lapsele öelda ei tohi

Foto:Scanpix/PantherMedia

9. Ära tee ennast sotsiaalmeedias lolliks! Facebook on kummis nunnudest ja mitte nii nunnudest titepiltidest, kus me oleme just ise potil käima hakanud ja kus meil ikka esimene hammas tuleb. Noored vanemad on oma lastest ikka hirmsal kombel sisse võetud, selge see.

Kaheksa pilti, mida sa ei tohi oma lapsest mitte kunagi sotsiaalmeediasse postitada

perejalaps


10. Pane alus oma lapse õnnele! Kas minu lapsest saab edukas, kuulus ja rikas? Tegelikult on iga vanema südamesooviks, et tema lapsest saaks hoopis õnnelik inimene. Millest see lapse tulevane õnn sõltub, vaata sellest artiklist!

See on see üks ja ainus asi, millest sõltub, kas sinu lapsest saab õnnelik inimene

Scanpix/Panther Media


11. Väldi suuremaid kasvatusprohmakaid. “No on metslased! Ei tea, kes küll nende vanemad on!” Igatahes ei taha sa, et selliseid asju sinu laste kohta keegi ütleks. Et seda ei juhtuks, väldi järgmisi möödapanekuid:

10 suurt kasvatusviga, mida tänapäeva algkoolilaste vanemad massiliselt teinud on

Foto: Scanpix/PantherMedia

Pere ja Lapse lugeja saatis meile kokkuvõtte oma tähelepanekutest tänapäeva laste kohta. Kas tunned allolevas kirjelduses oma lapse ära? Siis on aeg peeglisse vaadata ja endale tuhka pähe raputada — sa ei ole kasvatustööga just kõige paremini toime tulnud!
Loe edasi…


12. Laienda oma uskumuste piire. Lugejate jaoks on see alati pööraselt põnev, kui paneme kirja kõhedusttekitavaid laste ütlemisi. Näiteks SELLISEID!

Kõige kõhedusttekitavamad asjad, mida väikesed lapsed on oma vanematele öelnud

Foto: Scanpix/PantherMedia

Vanemad ei vaheta internetifoorumites üksnes lugusid sellest, kuidas oma last õhtuti paremini magama saada või mismoodi jonnipunniga toime tulla. Nad on jaganud ka kõige kõhedamaid lauseid, mida nende väikelapsed on öelnud. Ja need on tõesti mõtlemapanevad…
Loe edasi…


13. Ära sae oksa, millel istud. Pereelu pole sugugi alati roosiline ja ole valmis vältima vigu, mis su suhte kindla peale hukka ajavad!

Neli suhtlusviga, mille pärast enamik paare lahku läheb

Foto:Scanpix/PantherMedia

Uuringud näitavad, et 90% tõenäosusega lähevad lahku need paarid, kes pikema aja jooksul kasutavad teatud suhtlusvõtteid.
Loe edasi…


14.Tunne lihtsatest asjadest rõõmu! Elu koos lastega peab ikka lõbus olema! Vaata seda trikki ja sa ei suuda seda mitte järele proovida!

VIDEO: vaata, kuidas keedetud muna koore seest ühe hingetõmbega välja puhuda


15. Ela nüüd ja praegu! Et sinu elu sulle ka tõelist naudingut pakuks, siis tea, et juba täna pead arvestama järgmiste asjadega:

Kõrgesse ikka jõudnud elukogenud inimeste soovitused: kuidas elada nii, et hiljem poleks valusalt kahju valesti elatud elu pärast

Foto:Scanpix/PantherMedia

Allikas: perejalaps.ee, kust leiad veel hulganisti pere- ja suheteteemalisi asjalikke, lohutavaid, humoorikaid ja toetavaid soovitusi!