Jäär (21.3-19.4)
Tasapisi kogunenud stress muudab lähedastega suhtlemise aina raskemaks. Võib tekkida tunne, et sa ei suuda end piisavalt hästi väljendada, aga ära loobu üritamast. Kui sa enda sees toimuvalt ausalt ja selgelt väljendad, siis on lootust, et teised ka toetavad või aitavad.

Sõnn (20.4-21.5)
Aasta lõpuni jääval ajal tekib sul soov lähedastele toeks olla ja nad kindlasti vajavad seda. Selline abistav roll mõjub positiivselt ka sulle endale — mitte ei väsita, vaid värskendab ja paneb end hästi tunda.

Kaksikud (22.5-21.6)
Eraelu tundub aasta lõpus pigem igav, aga võib-olla eelkõige seetõttu, et eelnevalt oli väga huvitav. Elu lihtsalt on selline muutuv. Lepi vaiksema perioodiga, lõdvestu ja naudi väikseid asju. Eriti armuelus.

Vähk (22.6-22.7)
Õhus on armastust, nii et kasuta seda soodsat aega. Ära mõtle tulevikule, keskendu toimuvale — kui seda suudad ja endas kahtlema ei hakka, siis saad energiat juurde ja kõik sujub paremini kui enne.

Lõvi (23.7-22.8)
Oled olnud tasakaalust väljas ja südameasjad on seetõttu kannatanud. Aasta lõpp toob võimaluse seisu parandada -võta lihtsalt vabamalt ja ära oota alati selgeid vastuseid. Armuelu pole projekt, et kindlal ajal on vaja ette näidata kindlaid saavutusi.

Neitsi (23.8-22.9)
Sügis on olnud suhtlemis- ja suheterohke, nii üldiselt kui ka armuasjades. Tähtis oleks minevikust rohkem lahti lasta. Ära keskendu olnule, vaid mis praegu on ja kes su elus viibivad. See on isegi hea, et praegused seisud ja inimesed varasematest erinevad.

Kaalud (23.9-22.10)
Viimased kuud on olnud rasked — väljakutse nii sulle kui ka inimestele, kes su ellu hetkel kuuluvad. Edasi hakkab kergem ning tekitab sinus tänutunnet nende vastu, kes aitasid raskustega toime tulla.

Skorpion (23.10-22.11)
Leiad, et sul on hiljuti päris hästi läinud, eriti armuelus. Kasuta ladusat hoogu ära ja uuri, mida armuelul ja kaaslas(t)el veel pakkuda oleks. Ära hoia end tagasi ja avasta võimalusi, mis laual.

Ambur (23.11-21.12)
Elud tundub kontrolli alt väljuvat, eriti südameasjades. Püüa rajal püsida, kuigi paljut ei saa kontrollida. Tulla võib südamevalu, vigu, olukordi, mis ei lahene oodatud viisil. Püüa kõige juures parimat näha, ka siis, kui see tundub pealtnäha võimatu. Oled võimeline tugev olema.

Kaljukits (22.12-20.1)
Aasta lõpus hakkad südameasjades tõenäoliselt julgust ja pealehakkamist kaotama. Oled väsinud üritamast ja tunned, et kõik peaks kergem olema. Sul võib siin õigus olla — kui miski ei toimi, siis ära ürita seda iga hinna eest käigus hoida. Keskendu elamisele ja kui armastus peaks sinu juurde tulema, siis hoia sellele uks valla.

Veevalaja (21.1-18.2)
Tunned, et teised üritavad liiga palju sinu eest otsuseid teha ja nüüd on eriti tähtis ohjad taas enda kätte haarata, eriti südameasjades. Sebi just nendega, kellega tahad, ja ära kuula soovitajaid, kes paistavad paremini teadvat, mis sulle hea on. Keskendu just enda soovidele.

Kalad (19.2-20.3)
Oled hiljuti end ummikus tundnud, aga aasta lõpp toob natuke rohkem selgust. Oled hakanud selgemalt mõistma, mida otsid. See toob ka kindlust, et võiksid selle leida. Mis iganes see on, kasuta soodsat hetke soovitule lähemale jõudmiseks.

Kui soovid veel suhete kohta lugeda, siis vaata Suhted.ee