Kirjeldatud sisetunnet olen ravinud, keskendudes mõtetes muusikale, perele, sõpradele ja publikule - kõigele, mis mind rõõmustab. See täidab mind tänulikkuse ja armastuse tundega, kuigi viimase kohta pole sõna „tunne" vist kõige õigem kasutada. Seejärel adun, et täitun tohutu energiaga, suutes armastada ka neid, kes on mulle suuri muresid valmistanud. Tajun, et suudan armastusega kõik mured ravida ning mul on jõudu ja soovi tegevust jätkata. Mul on, mida jagada.

Armastus on energia.

Tegin kirjeldatud sisetunnete ja seisundi muutumise kogemuse tulemusel järelduse, et armastus annab jõudu. Justkui tuttav mõte. Olen varemgi tundnud, et kogu elu on üks pidev energiate vahetus.

Kui armunud inimesed teineteisele silma vaatavad, on selles pilgus tohutu, lausa plahvatusohtlik jõud. Me teame, mis „pomm" see on, ja kui see plahvatab, alustab kasvamist uus süda, et lüüa omas rütmis järgmised 80 aastat, kandes edasi armastuse energiat. Olen ka enda kontsertide puhul kogenud, et kui bändis valitseb harmoonia, on selles tohutu jõud - armastus, millest sünnib midagi uut. Kui publik tänades aplodeerib või kontserdi lõpus püsti tõuseb, käib energialaine bändist üle. Sünnib energiaringlus, millest ammutavad jõudu kõik. Armastus on üks energia väljendusvorme, olen veendunud, et kõrgeim võimalik. Ka raha on energia, samuti mõte ja palve. Kuid kui oled ükskord tunda saanud, kuidas - mõeldes elule mis tahes tasandil - täitud seletamatu armastuse laenguga, oled ilmselt minuga nõus, et pole olemas kõrgemat ega tähtsamat energiavormi kui armastus - loov, ülesehitav ja hooliv energia.

Levitagem armastust, see annab jõudu!