Mothercare kaupluses olin tegelikult harjunud käima juba raseduse ajal, sest usaldan selle Briti kaubamärgi kvaliteeti ja pikaajalist kogemust. Nautisin lapseootuse aega ning kohe kui tundsin, et vanad riided kusagilt pitsitama hakkavad, pöördusin abivalmis müüjannade poole, kelle abiga nendeks imelisteks kuudeks midagi uut selga sobitada. Avastasin, et on uskumatult palju detaile, mida nii rasedana kui ka hiljem imetava emana näiteks rinnahoidjat valides peaks arvestama ja nii pean ütlema, et nende konsultantidest oli mulle ikka mitme ostu puhul palju abi.

Isegi nüüd, kui tundub et juba kõik vajalik on olemas, satun vahel Mothercare kauplustesse või siis BabyCity poodidesse, kust samuti selle brändi tooteid leiab. Tavaliselt juhtub see just siis, kui mõne sõbranna „pisikesele” on kingitust vaja. Nende tootevalikust leiab midagi kuni koolimineku eani välja ja müüjad oskavad üllatada, soovitades selliseid vidinaid, mida omal käel poleks teadnud otsimagi tulla.

No ja ilmselt on iga ema avastanud, kui uskumatult kiiresti lapsed kasvavad. Just nagu oleks kõik olemas ja siis nädala pärast on püksikesääred jäänud lühikeseks või tekib vajadus uue joogitopsi ja käepäraste söögiriistade või hoopis reisivoodi või veel millegi muu järele, mis kõik tahaks ühest kohas koos asjatundja soovitustega kätte saada. Mothercare’iga on see lihtne, sest läbivad teemad ja stiilid on nii riidekollektsioonides kui ka näiteks vannitoa ning magamistoa sisustuses ja väga lihtne on nii kas lapsetuba sisustada või riideid valida.

Tihti kasutan muidugi ka Mothercare kauplustes asuvaid ema ja lapse tubasid ning neid vahel isegi siis, kui poest otseselt midagi vaja ei ole, aga pikemal jalutuskäigul olles tekib vajadus leida vaikne kohake mu pisikese lõunasöögiks või lihtsalt vaikseks hetkeks ja värskenduseks. Viimati Eestist välja reisides avastasin, et selline mõnus Mothercare’i tuba on olemas ka Tallinna lennujaamas.

Täname Svea Talli jagamast oma kogemusi Mothercare kliendina.

Artikkel ilmus Lux Expressi pardaajakirjas Suund, sügis 2018.

Jaga
Kommentaarid