Kui veel on neid, kes enda jaoks pudrumaaniat avastanud pole, siis tasub kindlasti töötubadest ideid ja nippe koguma tulla. "Puder täidab hästi kõhtu ning sellele võib lisada põnevusevunki kõikvõimaliku maitsva kraamiga. Pudrumaania-töötoas laseme fantaasia valla ning eksperimenteerime hoogsalt maitsete ja välimusega," ütles Merle Liivak. "Kuna me alustame söömaaega ikkagi silmadega, siis on ju tore mõelda ka toidu isutavale välimusele. Pudru ilusaks ja veelgi maitsvamaks tuunimiseks võib sellele tavapärase moosi-mee asemel lisada puuvilju ning isegi köögi- ja juurvilju, marju, pähkleid, seemneid, šokolaadi, pähklivõid või hoopis smuutikastet, luua peale lõbusaid kujundeid - mida aga hing ihkab!" selgitas Merle Liivak.

Pudrumaanias löövad kaasa näiteks armastatud toidublogija Mari-Liis Ilover ja toidudisainer Helis Heiter toidudisaini stuudiost Curated by Bakerman. Pudrumaaniat aitavad läbi viia kahvliahvikeste head sõbrad Tartu Mill, FreshGO, Electrolux ja Tallinn Music Week.

Töötuba on tasuta ja ilma eelregistreerimiseta, oodatud on kõik huvilised pered lastega. Tuunitud putrudest tehakse pildigalerii ja kõigi osalejate vahel läheb loosi eriti mõnusaid auhindu.

Rohkem infot SIIT!

Kuidas teha kõige lõbusamaid ja lahedamaid hommikusööke, seda vaata SIIT!