Lõvi (23.7-22.8)

Lõvi kaldub olema ülinõudlik. Ta tahab kaaslast, kelle puhul ei pea milleski järeleandmisi tegema — rikkus, välimus, isiksuse omadused, mis iganes! Lõvi koostab endale mõttelise „miinimumpaketi” ja lepib raskesti sellega, et kaaslane ei paku tingimata kõike, mis seal kirjas. Aga sellist ideaalilähedast partnerit ei pruugi isegi eksisteerida.

Kaksikud (22.5-21.6)
Kaksikud lasevad end väga palju häirida pisiasjadest. Kõigest üks ohumärk — ja nad on nõus uksest välja jalutama. Nad väärtustavad suhtesoldud aega liiga kõrgelt, et seda raisata isikule, kes tundub mitte päris õige. See toob kaasa ohu, et nad kaaslasele võimalust ei anna ja hea suhte ära lõhuvad.

Kaalud (23.9-22.10)
Kaaludel on pikk nõudmiste nimekiri. See pole õnneks seotud niivõrd väliste omadustega nagu silmade või juuste värv. Kaalud tahavad partnerit, kes neid naerma suudaks ajada. Kes oskaks süüa teha. Kes on kirglik. Kes enda järel alati koristab. Kes oma perest hoolib. Kes teeb tööd, mida armastab, jne. Kaalude kindlatele nõudmistele on raske vastata, kui prtner kohe alguses selline pole, nagu Kaalud eeldavad.

Kaljukits (22.12-20.1)
Kaljukits on iseseisev. Ta suudab enda eest hoolt kanda, nii et lepib ka vallaline olemisega. See tähendab, et ta ei hakka vaeva nägema, kui ei usu, et te hästi kokku sobite. Sa võid talle üldiselt väga meeldida, aga kui ta näeb mingeid teoreetilisi probleeme, siis võib olla talle võimatu läheneda. Kaljukitse standardid on alati kõrged ja punkt.

Neitsi (23.8-22.9)
Neitsi kannatab halvasti kohtlemist väga lühikest aega. Ta võib enda soovid ja vajadused ajutiselt kõrvale jätta, kui kedagi himustab, aga kui ta mõistab, et polegi esimene valik või kaaslane ei üritagi, siis Neitsi lahkub. Kohe, kui ta näeb, et partner ei oska teda hinnata, siis pöörab ta selja ning tagasi ei vaata.

Veevalaja (21.1-18.2)
Veevalaja on see tähemärk, keda sõbrad peavad pidevalt rajal hoidma ja veenma mitte naasma eksi juurde, kes teda vääritult kohtles. Aga Veevalaja enesehinnang on mõnkord madalavõitu, mistõttu peavad teised teda tagasi reaalsusesse tirima, et ta ebasobivatesse suhetesse kinni ei jääks.

Jäär (21.3-19.4)
Kui Jääralt küsida, siis ta teatab, et tema standardid on kindlasti kõrged. Tegelikult aga on tavaline, et Jäär armub inimesse, kes teda ei vääri, näiteks ei kohtle teda nii hästi kui peaks. Aga kui kaaslane paneb end elusana tundma, siis Jäär peab seda kõige tähtsamaks ja leiab, et sellest talle piisab.

Ambur (23.11-21.12)
Amburil on kõrged ootused eelkõige partneri välimuse osas, aga sellega asi suuresti piirdub. Ilus keha või nägu võib seega Amburit pimestada nii palju, et ta laseb end sel väliselt ilusal persoonil ka halvasti kohelda. Seetõttu satub selle tähemärgi esindaja kergesti halbadesse suhetesse, mis teda mürgitama hakkavad.

Kalad (19.2-20.3)
Kalad on liiga vastutulelikud ja andestavad. Kui neil on kaaslase vastu tunded, siis võivad nad pea mida iganes välja kannatada. Kalad tahavad meeldida, nii et ei tee probleemi, kui partneri käitumine kurvaks muudab. Neil kulub kaua, et öelda: „Aitab! Ma väärin paremat!”

Skorpion (23.10-22.11)
Skorpion on enda suhtes liiga karm. Ta ei näe oma sisemist ilu ja võib seega kergesti leppida vähemaga kui väärib.

Vähk (22.6-22.7)
Kui Vähil juba tunded tekivad, siis ta laseb end ükskõik kuidas kohelda. Ta lepib pettumustega ja sellega, et kaaslane teda nutma ajab. Ta annab aina uusi võimalusi. Vähi armastus on tingimusteta. Ta ei pruugi isegi aru saada, et tema standardid on madalad, sest peab end lihtsalt heaks partneriks.

Sõnn (20.4-21.5)
Sõnnil on ennasthävitav komme valedesse inimestesse armuda. Kui see on juhtunud, siis ta võib jäädagi sõnumeid saatma, isegi kui vastust ei saa; lähedust otsima isegi siis, kui saab sisimas aru küll, et teda vaid ära kasutatakse; teist püüdma ka pideva viletsa kohtlemise järel. Ta lihtsalt loodab, et partner ajapikku paremaks muutub ja meelt muudab.

***
Kui tahad suhete kohta rohjem lugeda, vaata: Amoremi.ee