Jäär

Jäär ei salli laisklemist ja mitte midagi tegemise päevi. Samuti ei salli ta seda oma kaaslase puhul. Niisiis läheb Jäär täiesti närvi, kui kuuleb, et tema kohtingukaaslasel pole laupäevaks muid plaane, kui laisklemine. Jäära jaoks ei ole nädalavahetused puhkamiseks, vaid kõige muuga tegelemiseks, mille jaoks nädala sees aega ei ole.

Kui oled Jäär ja sinu kaaslane tahab juba mitmendat nädalavahetus toas olla, siis tõenäoliselt tekivad sul varsti mõtted mahajätmisest. Esialgu lohutasid end ehk sellega, et temaga koos olemine andis sulle aega rahulikult olla, kuid üks hetk sai sellest kõrini. Otsi endale uus kaaslane, kellega ühelt ürituselt teisele joosta.

Sõnn

Sõnnidele meeldib romantika ja nad tahavad oma kallimale seda igal viisil pakkuda. Kui oled Sõnn ja saad ühel hetkel aru, et su kaaslast huvitab eelkõige tema enda heaolu, mitte sinu hellitused, siis pole teie suhega enam kõik päris korras,

Sul pole midagi selle vastu, et kaaslane näeb välja minnes hea välja. Kui ta on aga eneseimetleja ja teeks hea meelega hoopis endale enne magamaminekut musi, siis saad aru, et see suhe ei jää püsima.

Sind ei häirigi niivõrd su kaaslase soov olla tähelepanu keskpunktis, vaid see, et tema jaoks on ta ise alati tähtsam. Kuidas peaksid suutma sellega toime tulla?

Kaksikud

Kui oled Kaksik, meeldib sulle olukorda kontrollida. Vajad endasugust kaaslast. Ainult tema saab olla sinu üks ja ainuke. Kui käid sõpradega väljas, siis hoiad silmad lahti lootuses, et äkki kohtad kedagi, kellega on hea klapp.

Sinu jaoks on kõige mittesobilikum inimene mingi arglik tüüp kuskilt kohvikust, kes tundub esmapilgul põnev, kuid hiljem selgub, et tüüp polegi enamat kui tühi tallaalune. Eriti ajab sind närvi, kui pead sellise inimesega koos olema ja teda iga reede välja tirima ja kõigest hoolimata pole sul temaga kuigi huvitav.

Vähk

Vähk näeb ideaalse partnerina kedagi, kellega igavesti koos olla. Kellega rajada kodu ja olla õnnelik. Vähk mõtleb pulmadele juba enne, kui ta teab, mis see sõna tähendabki. Seetõttu vajab Vähk kaaslast, kes on alati hooliv ja saab temast sõnadetagi aru. Kui oled vähk, pead kindlasti hoiduma mänguritest, kes tunnetest ei hooli. Mängurid tahavad lihtsalt üheöösuhet ja kerget flirti. Ja kui oled juba ükskord sellesse võrku langenud, on sellest välja rabeleda raske. Soovid ikka ja jälle seda mängurit õnnelikuks teha, mis on aga võimatu ja mis sulle tegelikult ka ei meeldi.

Lõvi

Lõvi on seda tüüpi tüdruk, kes peab kogu aeg olema tähelepanu keskpunktis ja saama kõigi kiituste osaliseks. Seetõttu meeldivad Lõvile suhted, kus ta saab palju tähelepanu ja igav ei hakka mitte kunagi. Niisiis kui Lõvi jaoks on keegi üks ja ainus, siis on see inimene, kes teda jumaldab.

Lõvile ei sobi machomees. Selline mees on liiga hõivatud enese imetlemisega ja enamuse vabast ajast veedab ta sõpradega. Kui Lõvi on seltskonnas kaasas, pole machomeestel tema jaoks aega. See tähendab, et Lõvi ei saa piisavalt tähelepanu ja on häiritud. Lõvi vajab armastust ja hoolt ning machomees ei hakka ju Lõvi tähelepanu võitmiseks pingutama.

Neitsi

Neitsi mõtlemine on selge ja loogiline. See tähendab, et kui Neitsi otsustab midagi armastuse ja suhete vallas, siis see on hästi läbi mõeldud. Tavaliselt ei tee Neitsid vigu, aga kui nad on kellestki tõsiselt sisse võetud, siis on Neitsi mõtted suunatud ainult armastatule. Kui Neitsi on suhtes aga lootusetu romantikuga, siis ei ole sellest oodata midagi head.

Lootusetu romantikuga on kõik justkui täielik sasipundar. Ütlus “enne mõtle, siis tee” lootusetute romantikute kohta ei käi. Neitsi vajab kedagi, kes on tark ja praktiline, aga mitte inimest, kes armastab armastada, sest see tundub põnev.

Kaalud

Kaalud on sõprade seas tuntud rahutekitajana. Ta suudab alati leida kuldse kesktee ja pidada läbirääkimisi, kuni jõutakse ühise kompromissini. Kaalud lihtsalt teavad, kuidas vaidlustele ja tülidele lõpp teha. See on omadus, mille poolest Kaalude tähtkujus sündinud inimese sõbrad teda kõige enam hindavad.

Kui oled sündinud Kaalude tähtkujus, siis otsid inimest, kellega saaksid rääkida ja kellele meeldib suhelda. Tead, et omavaheline suhtlus on suhete alus. See on üks põhjuseid, miks Kaaludel ei tule kunagi midagi välja inimesega, kes enne teeb ja alles siis mõtleb. Samuti on kaaludele oluline, et probleeme lahendatakse rääkimise ja arutlemise teel.

Kaaludele ei sobi tõsine ja vaikne tüüp. Mõnikord on vaja probleeme lahendada ka häält tõstes, et oma partnerile selgeks teha, et armastad teda.

Skorpion

Skorpioni tähtkujus inimesi peetakse salapärasteks. Pikemaks suhteks ei sobi aga Skorpioni naisele endasugune mees, kellega kassi-hiire mängu mängida. See võib tunduda lõbus alguses, kuid kui soovid jõuda suhtes selgusele, on üksteisega mängimine hoopis miinus.

Liiga salapärased inimesed võivad olla hoopis valelikud. Alguses võib tunduda see mõistetav, et ta lahkub sinu juurest paariks päevaks kuskile. Kõigil on omad tegemised ja kohustused. Kui härra salapärane ei soovi sulle aga mitte midagi rääkida, on asi kahtlane. Tema tunded ei pruugi olla tõelised.

Ambur

Ambur on optimistlik, muretu ja suurepärane naine. Talle meeldib olla iseseisev ja kui Ambur on suhtes, vajab ta kedagi, kes pakub turvatunnet ja on armastav. Samas ei meeldi Amburile liialt klammerduvad tüübid. Kui Ambur tunneb end ebamugavalt, tekib tal soov põgeneda. Ta ei vaja inimest, kes seab tema tunded kahtluse alla.

Mis puutub lõbustustesse, vajab Ambur kedagi, kellega on koos vahva olla ja kes tahab midagi teha. Seetõttu peaks sinu kaasa olema inimene, kes mõistab su soove ilma, et peaksid nendest sada korda rääkima. Amburina on sul ka võime saada alateadlikult aru, kellele tasub aega kulutada ja kellele mitte.

Kaljukits

Kaljukitsele meeldiks, kui sündides antaks kaasa miski käsiraamat, mis aitab elus hästi läbi ajada. Kaljukits ei viitsi muretseda armastuse, raha, karjääri ja sellise värgi pärast. Aga enda isiklikud eesmärgid on tal paigas.

Mis puutub armastusse, teab Kaljukits juba varakult, mida ta vajab. Tuleb lihtsalt leida inimene, kes tunneb samamoodi. Seetõttu ei sobi Kaljukitsele kindlasti kaaslane, kellel ei ole õrna aimugi, mida elu toob ja mida endaga peale hakata.

Kui oled Kaljukits, ei sobi sulle ükski mässumeelne ja liialt vaba inimene. Sul on vaja kedagi, kes võtab elu tõsiselt ja kellel on kindlad tulevikuplaanid. Sulle ei sobi tüüp, kes tahab lihtsalt veidi lõbutseda ja aega veeta.

Veevalaja

Veevalajale meeldib, kui elus toimub midagi. See ei tähenda, et kogu aeg peaksid olema jamad ja sekeldused, kuid põnev peab olema. Samamoodi suhtub Veevalaja suhetesse ja ta teab, et soovi korral saab ta kõik, mida soovib.

Kui oled Veevalaja, siis oled iseseisev inimene, kes näeb suhtes võimalust kellegi teise iseseisvaga olla. Seetõttu on sulle oluline, et sinu kaaslasel oleksid elus omad eesmärgid ja ta ei oleks sinust üleni sõltuv.

Sul ei tule midagi välja mehega, kes on rahul ühes kohas passimisega. Tunned hoopis vajadust mehe järgi, kelle elus on eesmärgid ja kes soovib kuskile jõuda. Samuti ei sobi sulle tüüp, kellel on halb suhtumine teistesse inimestesse.

Kalad

Kalade jaoks on väga oluline, et nad saaksid kellegi õnnelikuks teha. See on nende loomuses ja teiste aitamine pakub neile suurt rahuldust. Kaladel on alati aega inimeste jaoks, kellest nad hoolivad. Isegi siis, kui see tähendab, et nad peavad millestki loobuma ja oma soovid tahaplaanile jätma. Mis puutub armastusse, vajavad kalad kedagi, kes hindab nende panust suhtesse.

Kui oled sündinud Kalade tähtkujus, on sinu jaoks ülioluline vältida tundetuid jobusid, kellele ei lähe kübetki korda, millega oma vaba aega sisustad või mis sulle meeldib. Sellise jobu jaoks on oluline vaid see, et tema eest hoolitseksid. Sulle võib jääda valearusaam, et ta on justkui projekt ja sa suudad teda muuta. Teha temast parema inimese, kes on hooliv ja tore. Tegelikult kasutab jobu sind lihtsalt ära, tekitab sulle halva tunde, kui teed midagi valesti ja üldiselt teeb niisugune suhe sulle rohkem kahju kui kasu.

Allikas: yourtango.com