Maskuliinsus koosneb mehelikust jõulisusest, mis väljendub nii füüsiliselt kui vaimselt. Maskuliinses mehes on vaprust, üllust ja suurust. Ta on nagu viikingipealik, kes tormab esimesena julgelt lahingusse, kuid naist kannab õrnalt kätel. Sellise mehe kõrval tunneb naine end alati naisena.

Huumorimeel

Mehe huumorimeel on naiste hulgas vägagi hinnas. Oskus nalja teha käib kaasas keskmisest kõrgema intelligentsiga ja naised väärtustavad meest, kes on ühtlasi nii tark kui naljakas. Kui oled oma mehega juba 10 aastat koos olnud ja teil on ikka teemasid, mille üle koos itsitada, siis on teil vedanud. Koos naermine tugevdab igat suhet.

Hoolitsemine

Naised, keda peetakse üldselt kodu ja pere eest hoolitsejateks, tahavad ka ise tunda, et keegi nende eest hoolitseb ja eelkõige ootavad naised seda oma mehelt. Ja kui mees hoolitseb õrnalt veel ka laste või pere lemmiklooma eest, siis on naine heldimusest sulamas.

Sihikindlus

Naise jaoks on tähtis, et mehel oleks eesmärk, mille poole nad püüelda. Mees, kelles on energiat ja otsustusjulgust, loob naisele tunde, et temaga koos olles ei saa midagi hullu juhtuda. Sihikindla ja sõna pidava mehe kõrval saab kõikidest raskustest üle.

Suuremeelsus

Ja siinkohal ei mõtle naised ainult raha peale. Suuremeelne on ka mees, kes jahedal õhtul jalutades annab oma pintsaku naise õlgadele või kes loovutab oma jäätise naisele, sest just see sort on naise lemmk. Suuremeelne mees on valmis jagama enda tähelepanu ja aega ning naise heaks teeneid tegema. Suuremeelne mees ei tee neid asju alandlikult ega tasu oodates, vaid väärikalt.

Romantilisus

Mees, kes märkab sind rõdule päikeseloojangut vaatama kutsuda, et koos olles erilist hetke nautida, on igatahes romantiline. Ja naistel ei tasu unustada, et mehed oleksid romantilisemadki, kui naised neid selles vallas julgustaksid või mõne mehepoolse romantilise liigutuse eest ka innukamalt tänu üles näitaksid.

Erilisus

Naisele meeldib mõelda, et tema mees ei ole igav ja tavapärane, mees ei pea järgima konkreetseid mehelikkuse kriteeriume ega kõiksugu reegleid vaid olles need juba selgeks saanud, laseb ta need vabaks ja on esmalt tema ise. Inimene, kes teab kes ta on ja on endaga rahul, mõjub tugeva isiksusena ja on sellisena alati ligitõmbav.

Usaldusväärsus

Ei ole mingit garantiid, et te igavesti kokku jääte või et üldse kunagi midagi hullu ei juhtu, kuid siiski on mehe usaldusväärsus ja suhte usaldusväärsus see, mille peale naine julgeb oma tulevikku ehitada.

Mõistmine

Olla suhtes sina ise — ilma selgituste, põhjenduste ja õigustusteta — see on suur väärtus. Tavaliselt saavutatakse selline koosolemise viis pikema suhte jooksul, kuid mõne inimesega tekib selline mõistmise tunne juba kohtudes. Hea mehega on mugav koos olla, naine ei pea end tema jaoks kunagi mingisugusesse rolli sättima, et talle meeldida.

Head kombed

Härrasmehi ei ole enam palju alles, kuid need kes on jäänud, on kõrges hinnas. Mees, kes suhtub nii oma naisesse, tema perekonda, kui üldse teistesse inimestesse lugupidavalt, on vastupandamatu kõikide, mitte ainult oma naise silmis.

Kodune heaperemehelikkus

Mees, kes hoolitseb oma kodu eest: lööb naela seina, parandab kraani, viib prügi välja, lükkab lume, vahetab pirni ja teeb remonti, on naise silmis erakordne väärtus. Kui mees veel ka naisega majapidamistöid jagab, siis kestab see abielu kaua. Polegi vaja midagi selgitada, sest kui mees neid asju oma vastutusalaks ei pea, siis peab naine tema vastu pidevat salaviha ja kas sellist mürgitatud abielu siis tahtsitegi? Muidugi mitte!

Kui mees on majas hea peremees, siis tahab ka naine olla hea perenaine ja niimoodi luuakse koju ja abiellu aastateks tõeliselt hea õhkkond.

Tarkus

See naiste poolt hinnatud tarkus ei pea olema just doktorikraad vaid eelkõige terve talupojamõistus — oskus probleemidele lahendusi leida, oma emotsioone kontrollida, asju selge pilguga vaadata, protsesse juhtida ja ennast väljendada. Naine tunneb end sellise mehe kõrval kui vanajumala selja taga.