Omavaheline klapp on meil hea, kõik olulised teemad ka selgeks räägitud. Loomulikult ka üks tähtsamaid teemasid meie vanuses — laste saamine. Tema ei ole kunagi neid tahtnud ning on selle vägagi selgeks teinud. Kuid ei ole probleemi! Mina ei näe samuti ennast tulevikus emana ning laste kasvatamine, nende eest hoolitsemine ja sellega kaasnev suur vastutus tekitab minus pigem negatiivseid tundeid.

Tundub nagu kõik oleks korras, kuid oh ei. Meie voodielus on toimunud muutused ning need ei ole head. Marko* on hakanud enne ejakuleerimist välja tõmbama ning on teinud niimoodi juba pikemat aega. Ma ei ole julgenud seda teemat puudutada, kartes tema reaktsiooni, kuid tunnen ennast väga solvatuna.

Marko on teadlik, et ka mina ei soovi lapsi, me oleme ju korduvalt sellest rääkinud! Samuti olen aastaid korralikult pille võtnud. Enne suhtesse astumist oli meie seks palju spontaansem ning siis ta niimoodi ei käitunud.

Olen solvunud ja pettunud, et ta ei usalda mind ning arvab, et tahan teda kuidagi lõksu meelitada. Ükski mees ju ei tõmba vabatahtlikult välja, eriti kui tal on naise vastu tunded? Ja armastust avaldame üksteisele igapäevaselt. Soovin temaga seda teemat arutada, kuid ei tea, kuidas seda teha.

*Nimi muudetud