Ühe teekotiga saad vabalt valmistada kolm-neli tassi teed. Kui jood päevas ainult ühe tassi teed, siis aseta kasutatud teetass külmkappi ja kasuta seda hiljem uuesti näiteks silmaaluste värskendamiseks.

2. Küpsetuspaber

Kui see pole kohutavalt määrdunud, võid seda vabalt mitu korda kasutada. Oletame, et lapsel on sünnipäev ja küpsetad pirukaid. Iga plaaditäie jaoks pole tarvis võtta uut küpsetuspaberit.

3. Vanad hambaharjad

Hambaharju soovitatakse vahetada iga kahe kuu tagant. Selle aja jooksul koguneb sellele piisavalt baktereid ja hambahari muutub kulunuks. Samas saad vana hambaharja kasutada koristamisel, sest sellega on ideaalne puhastada pisikesi vahesid ja pragusid, kuhu muidu ligi ei pääse.

4. Kohvifiltrid

Paljusid kohvifiltreid saab tegelikult kasutada neli kuni viis korda. Peale kasutamist loputa filter ja aseta see kuivama ning saad seda hiljem uuesti kasutada.

5. Dušikardin

Kui see on aja jooksul muutunud seebiseks ja mustaks ning näeb rõve välja, siis piisab sellest, et paned selle pesumasinasse ja pesed selle puhtaks. Lisaks tavalisele pesuvahendile võiksid lisada ka lusikatäie söögisoodat.

6. Vanad rätikud

Kui rätikud on kulunud, nendes on mõni auk ja need pole sobilikud enam keha kuivatamiseks, siis ära viska neid minema. Saad neid ideaalselt kasutada koristamisel näiteks põrandate pesemiseks.

7. Munakarp

Munakarpi võid kasutada igasuguste erinevate asjade jaoks. Näiteks võid sinna asetada erinevate kastmete pudeleid, et külmikus valitseks kord ja kõik asjad oleksid käepäraselt asetatud. Vaata ka videot:

8. Tühjad paberirullid

Nende jaoks leidub palju kasutusvõimalusi. Näiteks kasuta paberirulle erinevate juhtmete eraldamiseks. Nii ei lähe juhtmed pusasse ja leiad vajadusel hõlpsasti vajaliku juhtme. Vaata ka videot:

Boonus:

Allikas: rd.com