Asi on väga lihtne. Mehed valivad endale kaasadeks sellised naised, kes nad paremateks meesteks muudavad.

-Ta tunneb sinu armastust ja tahab sinu jaoks midagi head teha. Kui sina hoolitsed tema eest, näiteks muudad hubaseks teie kodu, siis haarab meest õilsustunne ning ta tahab sinu eest veelgi rohkem hoolitseda, kui sina tema eest. Ja kui mees naise eest hoolitseb, siis tasub naisel seda märgata ja ka mehele teada anda, et ta on mehepoolset hoolitsust märganud. Kui naine laseb mehel end kangelasena tunda, siis on mehe süda võidetud.

-Ta tahab teada, kus sa viibid ja kas sinuga on kõik hästi. Ta hoolib sellest, millises seisukorras on su auto ning kas sellel ikka on piisavalt kütust paagis. Väikesed asjad, millest varem mõeldagi ei osanud, muutuvad ühtäkki oluliseks. Seda kõike teeb ta siis, kui sa oled naine, kes näitab, et hindad tema hoolitsust. ja et sa usud, et ta on kangelaslik mees. Siis ta tahabki sinu kangelane olla.

-Ta hoolib sellest, kuidas sa end tunned, mitte ainult sellest, kuidas sa välja näed.

Kui mees teab, et armastad teda südamest ja väärikalt ei saa ta lihtsalt teisiti, kui sinusse õrna hoolitsusega suhtuda. Esimene ja kõige olulisem asi on, et mees armastab naist, kes teda armastab, kuid mitte rohkem kui naine armastab iseennast. Mõned inimesed nimetavad seda kindlustundeks, kuid tegelikult on asi sügavam. Kindlustunde saad sa endale luua, enesearmastus aga on see, kes sa oled.

Mees armastab naist, kes armastab iseennast ja kes lubab ühisel armastusel ilma hirmuta kasvada.

Armastuse enda ellu lubamine tähendab seda, et kui ta tahab su autot kontrollida, siis lubad tal seda teha. Ja kui ta tahab kütusepaagi täita, siis lubad sedagi teha. Selle asemel, et öelda, et saan ise ka tehtud. Ta tahab tunda, et sinuga koos olles muutub ta paremaks ja et ta saab olla sinu kangelane. Kui annad talle selle võimaluse ja tunnustad teda selle eest, siis oled just sina see, kellega ta soovib elu lõpuni koos olla.