1. Perefotod magamistoas.

Loomulikult armastad sa oma vanemaid ja lapsi, kuid kui nad su seksimist pidevalt pealt vaatavad, võib see pidurdavalt mõjuda. Hoia magamistoas ainult enda ja oma partneri portreesid, soovitavad Feng Shui eksperdid. Näiteks sobivad pildid teist kahest lemmikpuhkusel või valige piltide ja maalide hulgast midagi sellist, mis väljendavad soojust, turvalisust ja sensuaalsust – loodusfotod, lilled, kunst. Pea meeles sedagi, et tuju paneb paika esimene asi, mida sa ruumi sisenedes näed – aseta midagi sobivat spetsiaalselt tähelepanu püüdvale kohale.

2. Segadus.

Segamini tuba on samaväärne halva hingeõhu või kehalõhnaga või siis sellega, et oled halb suudleja. Kui tuba on segamini, hakkab partner mõtlema, mis sinu elus peale elamise veel segamini on. Kui aga olete paar ja teie magamistuba on täidetud kõik võimaliku träniga, karjub su hing tegelikult: „Korista! Pese pesu ära! Maksa arved ja lõpeta projektid!“ Kui sa ei saa kõige selle kõrval lõõgastuda, ei saa sa ka tegutsema hakata. Seega, tee nimekiri ja otsusta, mida sa vajad ning mida mitte. Loobu kõigest üleliigsest. Allesjäänud asjad paiguta korralikult ära.

3. Liiga palju tehnilisi vidinaid.

Magamistoas peaks tehnika keelatud olema, see ruum ei ole mõeldud kodukontoriks. Ei mingeid televiisoreid, tahvelarvuteid või muud sellist. Ainus, mis sobib, on äratuskell. Vii kõik laadijad vannituppa või tualetti ja pane tehnikavidinad voodisse suundudes hääletule režiimile. Sest kõik need segavad, kui partnerile pühenduda tahad.

4. Kingitused ekspartnerilt.

Endiste partnerite kingitused hoiavad mälestused temast värskena. Ja segavad su seksuaalelu. Meenutused eksist on nagu näpu ümber seotud pael – sa ei unusta midagi. Lahenduseks on emotsioonidega laetud asjade laialijagamine sugulastele või ladustamine kuhugi, mis lubab sul neist täielikult eemalduda. Viska vanad kingitused välja ja asenda need uutega. Eks on eks põhjusega!

5. Haisev vannituba

Tualetis võib palju asju valesti minna. Juuksed võivad äravoolu ummistada, musta seebivahu jäljed võivad duši all seksimise isu ära võtta. Mõni inimene aga keeldub oma abikaasaga magamast seetõttu, et too jättis oma higised trenniriided vannituppa vedelema. Dekoratiivne mustapesukorv vannitoanurgas võib sellisel juhul armuelu probleemid lahendada. Lillelõhnaline õhuvärskendaja ei mõju mõnikord piisavalt, kuid puhasta tualetipott alati pärast kasutamist harjaga ära. Hoia vannituba puhas ja värskelt lõhnav, et saaksid selles veedetud aega nautida. Uskumatu, kui paljud inimesed lõpetavad vannitoas enda järelt koristamise, kui nad üksi või pikaajalises suhtes elavad.

6. Vale suurusega voodi.

Väiksemad madratsid on kahekesi magamiseks liiga kitsad, hiigelsuured aga eraldavad teid täiesti. Parima suurusega madrats on selline, kuhu te kahekesi mugavalt ära mahute. Kui te aga siiski ülilaia madratsi kasuks otsustate, magage vähemalt üks öö nädalas teineteise kaisus olles, soovitavad eksperdid. Ja pöörake tähelepanu dekoratiivsetele asjadele. Hunnik patju voodis võib intiimses mõttes tõeliselt segavaks osutuda. Püüa patjadest, mis sind ei kõneta, vabaneda.

7. Kadunud seksilelud.

Miski ei tapa seksuaalsust paremini, kui vibraatori või kondoomi meeleheitlik tagaotsimine. Seksilelud, rasestumisvastased vahendid – kõik need peaks olema hõlpsasti kättesaadavates kohtades, kuid vaid teie kahe, mitte teiste pereliikmete jaoks. Spetsiaalne karp hoiab asjad puhtad, korras ja võõraste silmade eest varjul. Vali karbi hoidmiseks lukustatav kapp või sahtel.

8. Ere valgus.

Juhuks kui sa seda alati ja iga kord just pimedas teha ei taha, säti magamistuppa üles pehme valgus. Parima meeleolu loovad kangast varjuga kaetud lamp, küünlad ja kaminatuli. Lülitid tasuks paigutada kohtadesse, kuhu mugavalt ulatub.

9. Kola täis voodialune.

Feng Shui põhimõtete kohaselt peaks voodialune puhas olema. Sest alateadvuses tead sa alati, mis sul voodi all on ja see toob need mõtted ka pähe. Täiskuhjatud alusega voodis tunned end nagu emotsionaalsete naelte otsas lamades. Kui sul tõesti pole võimalik oma asju mujale panna kui voodi alla, püüa seal hoida ainult neid, mis on mugavad ja seotud magamisega – voodiriided, kampsunid jms. Kõik, mis ei tekita sinus häid tundeid, peab voodi alt eemale jääma, kui soovid voodit armastuse jagamise kohaks hoida.

Foto: Shutterstock

10. Mitteseksikas magamistuba.

Kas oled vahel mõelnud, miks hotellis nii hea seksida on? Sest sealsed toad on korras ja seksikad, värskete linade ja mugavate patjadega. Neis pole midagi, mis sinus mingeid teemalt kõrvale juhtivaid meenutusi esile kutsuks. Seega, muuda ka oma magamistuba selliseks – puhtaks, aga mugavaks, nii, et see tekitaks tahtmise linade vahele viskuda. Segamini voodi ja mustad linad ei mõju kutsuvalt. Lisa nüansse, mis mõjuvad nii füüsisele kui vaimule positiivselt.

Allikas: womansday.com