Terve suhte nimel tuleb teha kompromisse: loobud mõnedest asjadest või ei tee enam asju, mida sa naudid ning hakkad huvituma neist asjust, mis sulle endale huvi ei paku, sinu partnerile aga küll. Sa võid telkimist vihata, kuid sinu kaaslane armastab seda ning sa suundud ilma torisemata matkatarvete poodi ning varustad end kõigega, mida mõnusaks telkimiseks ja matkamiseks vaja läheb.

Kuid kui pingutused suhte hoidmiseks pole seda väärt, teed sa kõik, et põgeneda – samamoodi nagu seda teevad puuri sattunud loomad. Sa ei pruugi vastasseisude ja otsekoheselt ütlemise alal parim ekspert olla, eriti kui tead, et keegi saab selle tõttu haiget. Sestap teed sa hoopis midagi muud, mis su partneri ära hirmutab nii, et ta ise sinu juurest ära läheb.

Mida siis erinevate tähemärkide mehed suhte hävitamiseks teevad?

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Ta käitub hoolimatult, teeb midagi täiesti rumalat ja seab tõenäoliselt enda või kellegi teise ohtu. Mõttetut ja vastutusvõimetut käitumist esineb nii palju, et see viib partneri viimse piirini ja suhe saab parandamatult kahjustatud.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Suhet kahjustab tema passiivsus. Pärast seda, kui Sõnn pole juba tükk aega oma arvamust avaldanud, abi pakkunud ega ka millelegi vastu seisnud, muutub naine närviliseks. Väga raske on olla suhtes mehega, kes lisaks sellele, et ta ei hooli, ka mitte midagi ei tee. Ometi on mõnikord olukordi, mis nõuavad, et ta kaasa mõtleks ja osaleks. Kui seda pole, siis on täiesti mõistetav, et suhe hävib – ükski naine ei taha suhet üdini osavõtmatu mehega.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Pärast seda, kui Kaksikud on mingeid asju järjest ära rikkunud, näeb naine, kui temale ei saa loota ja teda ei või usaldada. Suhtes peaks valitsema toetav ja hooliv õhkkond, kuid see mees ei tee oma naisele ühtki olukorda kergemaks. Naisel on parem temasugusele üldse mitte milleski loota, sest nagunii ta pettub. Alati.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

On tore, kui tunned, et sind vajatakse, kuid ühelegi naisele ei meeldi mees, kes tema külge lausa klammerdub. Vähk on nii tundlik igasuguste asjade suhtes, et naine ei saa teha midagi, mis teda ei ärritaks. Väga raske on elada inimesega, kes sind kogu aeg ja pidevalt enda kõrval vajab – see lämmatab. Oma elu säästmiseks lõpetab naine suhte, mees aga mõtleb veel kaua pärast seda, kui suhe on juba lõppenud, mis siis nüüd juhtus.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Tema suhe lõpeb, sest tal on tunne, et partneri ei pööra talle piisavalt tähelepanu. Seetõttu püüab Lõvi igasuguste erinevate võtetega mõne oma sõbra tähelepanu püüda. Ta liigub suhtest suhtesse, püüdes iga kord võimalikult suure tähelepanu osaliseks saada, kuid rahul ei ole ta selle mahuga kunagi. Selleks, et püsivasse suhtesse jääda, peab Lõvi pidevast tähelepanu otsimisest loobuma.

Neitsi (23. august – 22. september)

Neitsi hävitab oma suhteid „mina tean kõike“ stiilis käitudes. Oled sa kunagi mõne sellise mehega proovinud koos olla? Sellisega, kes arvab, et ta teab vastuseid kõikidele küsimustele ega luba kellelgi teisel isegi midagi arvata, sest tema teab ju kõike? Lisaks sellele, et härra Entsüklopeedia vahel ka eksib, ei tunnista ta iialgi oma vigu. Täiesti frustreeriv, sest selline tüüp ei lase sul kunagi särada ega oma teadmisi välja näidata.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Tema stiiliks suhte hävitamisel on soovimatus olla aus oma negatiivsete tunnete suhtes. Kaalud hoiab neid nii kaua endale, kui saab ja siis ühel hetkel plahvatab suure pauguga. Ja need pole niisama plahvatused, vaid ikka täiega ülereageerimised, mis muudavad partneri väga ebakindlaks. Ei tea ju iial ette, millal mingi asi ta taas endast välja viib ning iga järgnev plahvatus on eelmisest hirmsam.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Skorpion on üks neist tähemärkidest, kelle mürgisus seisneb selles, et ta ei suuda oma emotsioone ohjeldada. Elu temaga on nagu ooper. Ta on ekstreemselt intensiivne draamakuningas, kelle kõrg- ja madalseisudega ei suuda keegi kaasas käia. Tema pidevad ja häälekad pursked pingestavad iga suhet, kaevates auku selle vundamendi alla seni, kuni kõik kolinal kokku variseb. See mees peab ilma igasuguse kahtluseta õppima, kuidas oma emotsioone ohjeldada.

Ambur (22. november 22 – 21. detsember)

Ambur laseb oma suhte õhku sellega, et ei jälgi, mida sülg suhu toob ja suu välja ütleb. Mõnikord käitub ta väga intensiivselt ja täiesti nürilt ega hooli üldse, millist mõju tema sõnad partnerile avaldavad. Kui partneril tema suuvärgist kõrini saab ja ta suhte lõpetab, tuleb see Amburile üllatusena nagu äratuskella helin pühapäeva hommikul. Amburi puhul peab naine alati mõtlema, kas mees ei kontrolli oma sõnu alateadlikult või teadlikult, olles tegelikult hoopis poolsurnuks hirmutatud.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kui mõni inimene on säästlik, siis Kaljukits on kooner. On täiesti arusaadav, et rahaga tuleb hoolega ümber käia ning mitte laristada, kuid Kaljukits laskub ekstreemsusse. Ta võitleb viimse veretilgani iga sendi eest ning ostab sageli tarbimistähtaja ületanud asju. Ja kui rahasäästmine satub tähtsuse järjekorras suhtest ettepoole, siis suhe sureb. Ükski naine ei taha oma mehe juures olla nimekirjas teine.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Veevalajast mees on täielik ekstremist – kas kõik või mitte midagi, keskteed tema jaoks olemas pole. Ja sellise tüübiga on väga raske koos elada. Kui sa ei mõtle täpselt samamoodi nagu tema, ei taha ta sinuga tegemist teha ja suhet niisuguselt pinnalt juba ei arenda. Ta on oma ideaalides väga kinni ning keeldub teisi vaatenurki kaalumast.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Hüppab suhtesse nii kiiresti, et ei õpi partnerit tundma ja kui siis esimene armumistuhin mööda läheb, leiab ta, et see inimene pole üldse see, kellena ta teda ette kujutas ning tahab suhtest välja pääseda. Kuid viimane, mida ta teha soovib, on partnerile haiget teha. Seega jääb ta suhtesse nii kauaks, et ühel hetkel mõistab ka naine – pole enam mingit suhet, ta on üksi jäetud ning lõpetab suhte. Ja mees on õnnelik, et ta on taas üksi ning hüppab peatselt pea ees uude suhtesse.

Allikas: yourtango.com