Ka Kristiine Keskus sai sellekohase info möödunud laupäeva õhtul. Koheselt asuti turvakaamerate poolt salvestatud materjali kontrollima. Esialgu ei leitud selle ajaperioodi salvestustest infot, mis juhtunut kinnitaks või ümber lükkaks.

Täna päeval käis Kristiine Keskuses ka politsei, kinnitas Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich.

Ta paneb lapsevanematele südamele, et kui laps räägib enda vastu suunatud rünnakust, tulebki sellistest juhtumistest alati ka politseile teada anda. Antud juhtumiga juba tegeletakse, politsei on kohal käinud, uuritakse turvakaamerate salvestatud materjale, kuid juhtum on nii värske, et lisainformatsiooni on veel vara jagada, selgitas pressiesindaja.

Oleme oma artiklites varasemalt jaganud vanematele nõuandeid, kuidas oma lapsi kaitsta, nii palju kui võimalik, rünnakute eest nii reaal- kui virtuaalmaailmas.

Selliseid juhtumeid ei saa kunagi täiesti välistada, kuid me saame palju ise ära teha, et oma lapsi kaitsta. Kõige olulisem on see, et lapse ja vanema vahel valitseks usaldus. Siis julgeb laps igasugustest kahtlastest olukordadest ja inimestest oma lähedastele rääkida. Siis julgeb laps vajadusel kas vastu hakata, ära joosta või ka võõrastelt inimestelt abi paluda.