Lihtne õpetus: värviliseks ja kauniks nii, nagu vanaemad seda tegid!



Lihtne õpetus: värviliseks ja kauniks nii, nagu vanaemad seda tegid!
Foto: Piret Tamm

Kauplustes müüakse värve, millega saab juba keedetud mune värvida vastavalt oma maitsele. Traditsiooniliselt on aga mune värvitud sibulakoorte või vihalehtedega. Tuletame need vanad õpetused meelde!

Vaja on:

Foto: Piret Tamm

Munad mässitakse riidetüki või marli sisse, kuhu eelnevalt pannakse värvilised sibulakoored või vihalehed, kaunistuseks võib lisada riisi

Foto: Piret Tamm
Seotud lood:


Riie mässitakse ümber muna ja kinnitatakse ümberkeritud niidiga

Foto: Piret Tamm

Munad pannakse külma veega keema ja keedetakse alates vee keema tõusmisest 8–10 minutit

Foto: Piret Tamm



Jäta kommentaar
ARTIKLIT SAAB KOMMENTEERIDA AINULT REGISTREERITUD KASUTAJA!
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare