2. Teie vahelt on see armastav ja hooliv tunne nii ruttu kadunud.
Kirest peaks saama hoolimine ja vaikne armastus. Kui pärast kirge on aga jäänud tühjus, siis ilmselt polnud asi ikka õige.

3. Sinu lähedased näitavad välja, et muretsevad su pärast.
Kui päris mitmed sulle olulised inimesed näitavad välja, et nende meelest sinu suhe kahjustab sind, siis enamasti on neil õigus.

4. Teie vahel on algusest peale usaldamatus.
Kui oled suhte algusest peale teadnud, et teda ei saa päriselt usalada, siis nii see ka on, see ei muutu. Usaldus on see liim, mis paare koos hoiab ja kui seda pole, siis pole ka suhtes õnne oodata.

5. Sinu partner tundub sulle emotsionaalselt tasakaalutu
See on suureks häiresignaaliks. Kui ta vihastub kergesti, on väga enesekeskne ja nõuab ägedalt ka sinult ainult tema huvidega arvestamist või on tegemist mõne muu sinus kõhedust tekitava omadusega, siis on aeg kaaluda selle suhte lõpetamist.

6.Teie eluvaated on täiesti erinevad.
Jah, suhte alguses see välja paista ei pruugi, kuid mõne aja pärast küll. Võib juhtuda, et te oletegi mõlemad suurepärased inimesed, kuid teievaheline suhe lihtsalt ei toimi, kuna ooatate oma elult liiga erinevaid asju.

7. Sinu partner ei suuda minevikust lahti lasta.
Kui sinu partner ei lõpetagi oma eksist rääkimist ega minevikusuhte hiilgeaegade meenutamist, siis ilmselgelt ei ole ta keskendunud sinule ega teie ühisele tulevikule.

8. Te suhtlus on muutunud väga pealiskaudseks.
Teid tegelikult eriti ei huvitagi, mida, millal ja kuidas teine teeb ja teid ei huvita ka see, et saaksite rohkem asju koos teha. Lisaks ei ole teil soovi teineteisega ka oma sügavamaid mõtteid või igapäevaseid emotsioone jagada. Suhtele see head ei tõota.

9. Sa ei suuda teievahelisi konflikte lahendada.
Harmoonilises suhtes on mõlemad partnerid huvitatud sellest, et konfliktid saaksid konstruktiivselt lahendatud. Kui sinu soovist ühiselt probleeme lahendada mingit kasu pole, sest teine ei tule kaasa või pole sul isegi huvi enam konflkte lahendada, siis on aeg kaaluda, kas mitte oma eluga edasi minna.

10 Sa ei suuda aktsepteerida tema harjumusi.
Suhte alguses ignoreerisid seda, et ta eriti ennast ei pese ja lootsid, et küll see muutub. Võibolla tahab ta magada öösiti omaette voodis, et saaks rahulikult laiutada. Võibolla on tal harjumuseks jalanõudega toas käia ja see ei meeldi sulle. Võibolla ta lihtsalt joob igal õhtul. On veel igapäevaasju, mis sulle tema juures tõesti ei sobi, näiteks see, et tal on kombeks veeta kogu kodusolemise aeg arvutis. Ta ei muutu - sa kas lepid sellega või lahkud.

11. Sa ei tunne igapäevast toetust.
Kui sinu kaaslane ei rõõmusta kunagi koos sinuga sinu edu üle ega paku sulle toetust, kui sul on raske, siis on ilmselgelt tegemist inimesega, kellele läheb korda ainult tema enda heaolu. Ta ei küsi, kuidas su päev läks, sest see lihtsalt ei huvita teda.

12. Sa ei saa olla sina ise.
Sinu suhtes on kogu aeg pinge sees, sest tema jaoks pead olema mingis rollis ja sa ei saa olla vabalt sina ise. See on halb, väga halb.

13. Lasete silmadel ringi käia.
On loomulik atraktiivseid inimesi tähele panna. Aga ei ole loomulik, kui üks teist või siis lausa mõlemad pidevalt ringi vaatavad, et kas ehk kedagi paremat silmapiiril pole.

Kas need põhjused on sarnased nendele, millega sina kokku oled lahku minnes kokku puutunud? Mis on sinu meelest peamised asjad, mis lahkuminekuni viivad?