Kui sinu sõbrad ja perekond su suhet toetavad, siis see on märk sellest, et tegemist on õige asjaga. Sinu sõbrad ja perekond on reeglina esimesed inimesed, kes täheldavad, kui su suhtes enam midagi hästi ei tööta. Neil on võimalus sinu suhet neutraalse pilguga vaadata. Seega, kui su sõbrad ja ema sinu partnerit fännavad, siis see on küll suur roheline tuli! Ei tasu muidugi oma suhet analüüsides ainult teiste arvamusele toetuda, aga see on alati väärt kuulamist.

2. Ausad tülid

Kui sul suhtes mõni tüli ka ette tuleb, lahendatake see ausalt. Enda arvamust avaldades ei olda isekad ega manipuleerivad, arvestatakse alati oma teise poole tunnetega ja kuulatakse ka tema ära.

3. Vanu haavu ei kista lahti

Suhtes esile kerkivatel eriarvamustel on alati uus põhjus. Seda siis, kui vanad probleemid on juba lahenduse leidnud ja kumbki osapool pole nii lapsik, et tülitsemise käigus minevikus sorkida.

4. Teise nimel pingutatakse

Te mõlemad olete valmis panustama. Vajadusel asute alati kohe tegutsema ja räägite omavahel asjad silmapilkselt selgeks, te ei lase tülidel settida ja te ei anna ka endale võimalust mõnel muremõttel enda sees kopitama minna. Te teate, et teine inimene on teid alati valmis kuulama ja aitama ja jagatud mure on alati poole võrra väiksem.

5. Koos arenetakse

Tunned, et mida kauem koos oldakse, seda lähedasemaks oma armastatuga saadakse. Nii emotsionaalselt, vaimselt kui ka spirituaalselt. Pidev areng on terve suhte üks põhilisi eesmärke.

6. Suhe läbib erinevaid etappe

Muutused on kasulikud ja loomulikud, kui sa neid läbides end ka hästi tunned. Te mõlemad kasvate ja arenete ja seda mitte sellepärast, et te teineteiselt muutumist paluksite. Võibolla arvasid sa näiteks alati, et sa ei soovi lapsi, nüüd aga ei suuda sa ära oodata, millal sinust lapsevanem saab. Või ehk oli tal alati vaja väga palju oma isiklikku ruumi ja nüüd tunneb ta end ilma sinuta poolikuna.

7. Partnerid eluks

Tulevikku ette kujutades näed sa seda inimest pidevalt enda kõrval.

8. Ma armastan sind

„Ma armastan sind,“ ja isegi kui sa pole seda tüüpi inimene, kes pidevalt oma tundeid välja ütleks, siis leiad sa end päevast siiski sellele mitu korda mõtlemas.

9. Spirituaalne side

Sa tunned, kuidas midagi seletamatut ja suurt sind selle inimese poole tõmbab. Kui te olete lahus, tunned suurt igatsust – justkui sinu enda teine pool oleks eemal.

10. Armastus on pime

Sa ei näe kedagi teist kui oma potensiaalset partnerit. Sul puudub ka huvi kellegi teisega lähedaseks saada. Mõnikord võib sind üllatada füüsiline tõmme, mida sa kellegi teise vastu tunned, aga see on ka kõik.