Enamik asju, mida teete, teete koos. Teile meeldib koos olles ka lihtsalt olla ja mitte midagi teha. Teil on teineteise seltsis alati mugav ja mõnus, pole pingeid ega õhus olevaid lahendamata teemasid, mis ärevust sees hoiaks.

2. Te ei suuda teineteise peale kaua pahased olla

Muidugi olete teinekord tusased, frustreeritud või lausa vihased, kuid negatiivsed tunded ei jää teie sisse kunagi kauaks. Ja te ei pea iial teineteise peale pikka viha ega hau kättemaksu.

3. Teile meeldib teineteise heaks teeneid teha

Tema toob sulle alati hommikukohvi voodisse ja sina teed talle õhtuti jalamassaaži. See, et teete ilma tagamõtteta ja soovita tasu saada, teise jaoks midagi head, on kindel märk sellest, et teie armastus on püsiv ja olete koos ka siis, kui juba vanad ja hallid.

Foto: Shutterstock

4. Teie jututeemad ei saa kunagi otsa

Te pole teineteise jaoks kunagi igavad. Arutlete kõige üle, mis huvi pakub ja avardate koos oma maailma ning kogute huviga uusi teadmisi, mille üle siis taas arutleda.

5. Aga teile meeldib ka koos vaikida

Olete koos mitu tundi vaikselt ja teil ei ole kummalgi ebamugav vaid hoopis mõnus ja turvaline.

6. Te räägite teineteisele tõtt

Teil ei ole omavahel võimumänge ja keerutamisi, teil pole põhjust ka teineteise eest asju varjata. Julgete teisele rääkida nii oma väikestest ebaõnnestumistest kui suurematest prohmakatest.

7. Esimene, kelle helistad, on just tema!

Kui kuuled midagi põnevat või juhtub midagi ootamatat, siis on just tema see, kellega esimesena sellest rääkida tahad.

8. Te kaitsete üksteist

Sa ei lepi kunagi sellega, kui sinu partneri üle seltskonnas halba nalja visatakse ja ka tema astub alati sinu kaitseks välja. Isegi siis, kui sa eksid, sest see oled ju sina.

9. Te julgete koos olla naljakad ja rumalad

Teete omavahel totakaid nalju ning teil on oma salasõnad ja tegevused, mis teid itsitama ajavad. Julgete olla koos nagu väikesed lapsed ja see pakub teile rõõmu.

10. Sa ei pea teda paluma, et ta sulle toeks oleks

Sest ta on niikuinii sinu jaoks kogu aeg olemas, kui vähegi vaja ja ta tunneb täpselt, millal teda vaja on. Ja sina oled tema jaoks olemas.

11. Te ei ole teineteise peale armukadedad

Muidugi, ka teie suhe pole ideaalne, kuid üldjoontes on teis sisemine veendumus, et olete teineteise jaoks just need õiged.