Veevalaja jaoks tähendab "ma armastan sind", et ta on oma kaaslase jaoks nõus minema kas või läbi tule ja jää. See tähendab, et ta on oma kaasa jaoks alati olemas ja toetab teda kõiges.

Tavaliselt tekitab pühendumine Veevalajale hirmu. Mõned neist suruvad oma tunded alla ja jooksevad ära. Kui Veevalaja huultelt on aga üle lipsanud sõnad "ma armastan sind", siis on ta selles väga kindel.

Kalad (19.02 - 20.03)

Kalade jaoks tähendab "ma armastan sind", et nad andestavad sulle kõik sinu vead. Kalade üks peamisi häid omadusi on suutlikkus andestada ka iga pisiviga. See paneb Kalad sageli täbarasse olukorda, sest nende suurt südant võidakse ära kasutada.

Jäär (21.03 - 19.04)

Jäära jaoks tähendab "ma armastan sind", et ta armastab sulle pühenduda. Täpselt nii nagu Jäär suudab sihikindlalt pühenduda end kõiksugustele ülesannetele, on nad pühendunud ka inimestele, keda armastavad. Jäära armastus on põhjatu ja tema suust kostuvad need kolm sõna, võid kindel olla, et Jäär armastab sind läbi ja lõhki.

Sõnn (21.05 - 20.06)

Kui Sõnn ütleb, et armastab sind, tähendab see, et tal on sinusse usku. Sõnni tähemärgis sündinud inimesed kipuvad olema ettevaatlikud, kuid asi puudutab tähtsaid elulisi otsuseid. Sõnn usaldab täielikult vaid väheseid inimesi ja kui ta avaldab kellelegi lausa armastust, siis on see tema usalduse ülim märk - selle inimese läheduses tunneb Sõnn end hästi ja mugavalt.

Kaksikud (21.05 - 20.06)

Kui Kaksikud avaldavad kellelegi armastust, tähendab see, et nad näitavad sellele inimesele oma tõelist palet. Kaksikud võivad hommikust õhtuni arutleda igasugustel teemadel, rääkida kuumimat klatši ja omada laia tutvusringkonda. Küll aga on Kaksikutel sageli raskusi enda mõistmisega ja enda tõelise mina näitamisega.

Niisiis, kui Kaksik ütleb sulle, et armastab sind, tähendab see, et oled inimene, kelle ümber tunneb ta end mugavalt ja kelle ees tal pole saladusi. Usu, et endast rääkimine pole Kaksikutele nii lihtne.

Vähk (21.06 - 22.07)

Kui Vähk ütleb oma kaaslasele, et armastab teda, tähendab see: "ole minu jaoks alati olemas!". Vähid armuvad sageli sügavalt oma kaaslasesse ja võivad muutuda klammerduvaks. Vähil on suur lähedusevajadus. Nii et kui Vähk ütleb sulle, et armastab sind, mõtleb ta, et oled tema elus üks tähtsamaid inimesi ja ta soovib, et sa ei kaoks tema kõrvalt kunagi, sest see murraks tema südame.

Lõvi (23.07 - 22.08)

Kui Lõvi ütleb, et armastab sind, tähendab see, et tema meelest oled võitnud. Lõvid näevad maailma sageli vaid nende endi vaatenurgast. Nad soovivad ka, et inimesed nende ümber oleksid õnnelikud. Ise tahavad nad olla aga selle õnne loojana tähelepanu keskpunktis. Kuna Lõvi on väga iseseisev ja eneseteadlik, siis oled Lõvi silmis ära teeninud justkui kõrgeima au, kui ta ütleb sulle need kolm imelist sõna.

Neitsi (23.08 - 22.09)

Kui Neitsi avaldab kellelegi armastust, mõtleb ta seda, et näeb sinuga ühist pikka tulevikku. Need kolm sõna on Neitsi jaoks justkui side, mis seob teid üheks ja hoiab teid kaua koos. Kuna Neitsi soovib rahulikku elu ja planeeritust, siis armastuse avaldamine oma kaaslasele tähendab, et ta on valmis pühenduma end sulle ja teie ühisele tulevikule.

Kaalud (23.09 - 22.10)

Kaalude jaoks tähendab "ma armastan sind" seda, et ta mõistab oma kaaslast või teeb selleks vähemalt kõik endast tuleneva. Kuna Kaalud soovivad, et nende elu oleks kontrolli all ja kõik oleks suurepärases tasakaalus, siis peavad nad teiste maailmavaate tajumiseks ja sellega kohanemiseks pingutama. Kui Kaalude tähtkujus sündinu ütleb kellelegi, et ta armastab teda, siis teisisõnu ütleb ta, et on nõus teineteise mõistmise nimel oma elurütmi teise omaga kohandama.

Skorpion (23.10 - 22.11)

Skorpioni jaoks tähendab armastuse avaldamine seda, et ta kaitseb oma partnerit kõiges. Teatakse, et Skorpion on järeleandmatu, taiplik ja manipuleeriv. Kui oled aga Skorpioni silmis tema heas nimekirjas, siis on ta sinu vastu ülimalt hooliv ja kaitseb sind alati kõiksuguste ohtude eest.

Ambur (23.11 - 22.11)

Kui Ambur ütleb, et armastab sind, mõtleb ta, et on teie suhtes aktiivne osapool. Amburi tähemärgis sündinud inimesed otsivad pidevalt elus uusi väljakutseid. Nad on pühendunud oma tulevikule. Mõned Amburid on aga püsimatud ja pole ühe inimesega kaua aega koos. Miks? Nad lihtsalt tunnevad, et vaimustus sai otsa.

Kaljukits (22.12 - 19.01)

Kaljukitse jaoks tähendab "ma armastan sind" justkui seda, et näeb teie ühises tulevikus edu. Kaljukitsed seavad oma elus karjääri esikohale ja seetõttu kipub nende armuelu olema pisut kaootiline. Peamine, mida Kaljukitsed kardavad, on see, et armastus juhib nad kogemata valele teele.

Allikas: yourtango.com