"Kas naiste tunded ei ole olulised? Kas nad ei tohi kuulata, mida n e n d e keha neile ütleb? Kust tuli arvamus, nagu omaksid mehed oma naise vagiinat ja tal on igal ajal õigus nõuda seksi? Naised on kohustatud seksima, et vältida lahutust. Sest ainult nii tunneb mees lähedust ja sidet naisega. Kui naine ei soovi seda nii sageli kui mees, siis on ta "külm" ja "isekas" bitch. Miks on mehe vajadused naise omast olulisemad?" Nii kirjutab Sarah veebilehel ravishly.com, kus lahatakse eriti avameelselt pereelu, suhete ja laste teemasid.

"Traditsioonilise abielu pooldajad räägivad sellest eriti häälekalt, kui oluline on seks abielus ja et see on "armastuse keel". Kui seda keelt räägitakse liiga vähe, suhe ei püsi, väidavad nad. Me pigistame silma kinni, kui mees nõuab naiselt seksi, sest ega siis mees ei saa omaenda naist ahistada! Paraku on ka see ahistamine.

Kui libiidod enam ei klapi, võib see tõesti olla suur stressiallikas, samas juhtub see suhte käigus mingil hetkel sageli, eriti, kui peres on väikesed lapsed." 

ALLIKAS: ravishly.com