Mõtle järele, kes on see inimene, kellega sa koos oled. Kui ta üldises plaanis vastab allolevale kirjeldusele, oled tegelikult õnnega koos ja kõik probleemid on lahendatavad.

1. Hea mees annab sulle mõista, kui väga ta sind armastab
Eesti mees ei ütle seda muidugi just iga päev. Kuid kui mees sind armastab, siis sa tunned seda. Ta puudutab sind õrnalt möödaminnes, ta naeratab, kui teie pilgud kohtuvad, ta võtab su käest, kui te jalutate. Paljudel juhtudel polegi sõnu vaja. Kehakeel on palju ausam, teavad naised, kes on kogenud olukordi, mil mees küll sõnades hoolib, kuid füüsiliselt hoiab distantsi ning viskab halvustavaid pilke ja märkusi.

2. Hea mees toetab sind alati
Ta toetab sind nii juhul, kui tahad minna tagasi kooli, pühenduda pereelule ja lastekasvatusele või hoopis alustada täiesti uuel erialal. Ta tahab, et tema naine oleks õnnelik, sest õnnelik nain võrdub õnnelik pere.

3. Hea mees laseb sul oma unistused ellu viia
Ta ei tiri sind tagasi, sest ta saab aru, et sinu areng teeb head nii sulle, kui ka kogu teie suhtele. Tal on enda unistused, ta liigub nende täidemineku suunas ja seetõttu oskab ta hinnata ka sinu unistuste olulisust. Ta julgustab sind tegema asju, mida sa tegelikult teha tahaksid.

4. Hea mees ei pane sinu usaldust proovile
Ta peab loomulikuks, et tema usaldab sind ja sina usaldad teda. Hea mees tahab, et sa tunneksid ennast teie suhtes mugavalt ja turvaliselt. Et sa võid tema toetusele loota kõiges — nii suhteasjades kui lastekasvatuses ja pere majandusliku olukorra eest hoolitsemisel.

5. Hea mees paneb sind ennast ilusana tundma
Kui sinu mees armastab sind sellisena nagu sa oled, peab ta sinus kõike ilusaks. Ta annab sulle seda ka mõista nii sõnade kui pilguga. Ta ei tee sinu välimuse kohta halvustavas toonis märkusi. See ei tule talle isegi mitte pähe.

6. Hea mees tekitab sulle turvatunde
Sa magad rahulikult nägemata õudusunenägusid sellest, milliseks teie suhe muutuda võib. Sa tunned end temaga koos kindlalt. Kindlustunne ei sõltu sellest, palju tal parasjagu raha on vaid kindlustune tagab ta sulle just sellega, et tunned — ta peab sind väga oluliseks.

7. Hea mees teeb sinu heaks ka nö väikeseid asju
Need on küll väikesed asjad, kuid näitavad, kui suur on tema hoolimine sinu suhtes. Ta toob sulle nädalavahetusel kohvi voodisse, ta aitab sulle mantli selga, ta tuleb sulle kööki appi, ta viib prügi välja ilma, et sa talle seda ütlema peaksid, ta masserib õhtul sinu väsinud jalgu. Sa mainid, et tahaksid näha ühte teatrietendust ja ta üllatab peagi sind piletitega.

8. Hea mees ei ületa kunagi teatud piire
On loomulik, et vaidluses selgub tõde, kuid hea mees ei solva sind vaidluse käigus kunagi isiklikult. Ta suudab lahendada erimeelsusi nii, et ta ei hakka sinu peale karjuma, ta ei ähvarda ega löö sind mitte kunagi. Ta ei sunni sind kunagi seksima. Sa ei karda ei tema sõnu ega tema rusikat, sest ta ei kasuta kumbagi sinu vastu.

9. Hea mees on sinuga aus
Ta usaldab sind ja teab, et võib sulle rääkida ka oma kõhklustest ja hirmudest. Ta teab, et sa ei kasuta tema usaldust ära, nii nagu tema ei kasuta ära ka sinupoolset usaldust. Sa võid talle rääkida kõigest, teades, et ta ei mõista sind hukka. Sa ei pea kunagi kartma, et ta reageerib ootamatult või hirmutavalt, kui talle midagi väga isklikku tunnistad.

10. Hea mees on sinu kõrval nii heas kui halvas
Iga mees võib sinuga olla sinu elu päikeselistel päevadel, kuid vaid hea mees avab vihmastel päevadel sinu kohal vihmavarju.

Ja nüüd kõige tähtsam. Selleks, et sinu kõrval oleks hea mees, tuleb sinul olla ju hea naine. Naine, kes oma meest alati toetab, julgustab, märkab, hindab, ei karju tema peale ja peab temast alati lugu — sest ta armastab oma meest.

Allikas: huffingtonpost.com